Spring til indhold

Arrangementer

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-10.40

Stolegymnastik - hensyntagende

For dig, som gerne vil dyrke motion, men du har brug for en stol indenfor rækkevidde, i de fleste af hverdagens aktiviteter. Vi arbejder i bløde og korte intervaller, der giver ro til at mærke både bevægelsens og pausens energi i kroppen.

Mere

Yoga på gården, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.45-11.15

Yoga i naturen ved Boeslunde

Savner du at få kvalificeret yogaundervisning af en personlig og erfaren underviser i samvær med andre? Og vil du gerne træne din smidighed og have en krop i balance? - så har du muligheden med Yoga i naturen ved Boeslunde.

Mere

Teaterbygningen - Køges Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10.30-12

Stærk krop, stærk ryg, hensynt. (5X) m/ Evy Sampson

Dette hold er for dig med skavanker og særlige hensyn*. Måske du lider af smerter, spændinger eller fysiske skavanker, på holdet tager vi hensyn og tilpasser øvelserne til den enkelte.

Mere

Slagelse Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 11.50-12.35

Babysvømning 6-18 mdr. med Synje Spånager i Slagelse Svømmehal - Fortsætter

Fortsætterhold. Kom og svøm med din baby i dejlig varmt vand. Baby får stimuleret alle sine sanser og fremmet sin motoriske udvikling. Du har tæt samvær med din baby og I får gode oplevelser sammen nede i det varme vand.

Mere

KU.BE, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 16.30-18

Kropsterapeutisk træning - sommerhold

Deltag i vores sommerhold for kropsterapeutisk træning, hvor du arbejder med hele kroppen og aktiverer alle led og muskelgrupper. Denne træning er udviklet til at øge kropsbevidstheden og til at vedligeholde vores kroppe.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 18-19.30

Yoga mod stress - sommerhold

Yoga mod stress - blanding af blid vinyasa, restorativ, yin yoga og Reiki healing for dig der mærker tegn på stress, hjertebanken, tankemylder.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 16.30-17.45

Hatha yoga for let øvede (5X) m/ Susanne Grange

Dette hold henvender sig primært til dem, som gerne vil bruge yogaen i deres dagligdag, til at bevare balance både mentalt og fysisk.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 13.30-15

Yoga for alle - sommerhold

Er du ny til yoga, men nysgerrig på hvad yogaen kan give dig? Så er du kommet til det helt. rigtige hold. Det her hold er nemlig for både usmidige og smidige begyndere. Vi starter let ud.

Mere

Lellinge Multihus, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09.45-11.15

Blid Hatha yoga, hensynt., Lellinge (x7) m/ Lea Dalsgaard

Et hold med plads til individuel tilpasning af yogaen. Med fokus på at styrke og smidiggøre muskler og bindevæv samt løsne op i spændinger. Stemningen er en blanding af uhøjtidelig og fokuseret/meditativ.

Mere

Ringkøbing-Skjern Medborgerhus, Motion: Andet motionstilbud 16:15 - 17:15

Tai Chi 18 "Mandags" - Qigong

Qigong er ældgamle kinesiske helseøvelser. Det er langsomme, rolige bevægelser, kombineret med en lang dyb vejrtrækning, der giver en større mængde ilt til kroppens celler. Øvelserne styrker muskler, sener, knogler, nerver og forbedrer blodcirkulationen.

Mere

Pris: 680 kr for 8 lektioner (spørg til datoer)

Teaterbygningen - Køges Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09-10.20

Motionsdans og bevægelse (8X) m/ Evy Sampson

Dans dig glad på dette hold. Dette hold er for dig, som elsker musik og ønsker træning og øvelser for hele kroppen. Dette hold er en kombineret måde at træne, styrke og forebygge din krop på en sjovere måde til musik.

Mere

Kulturhuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

Velkommen til et sundt forår! Her kan du vælge lige den slags yoga, din krop og sjæl trænger til.

Mere

Kulturhuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga skånsom

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 17-18.30

Yoga for alle

Tag en pause fra hverdagens travle puls. På holdet arbejder vi med smidighed og styrke i både krop og sind og har fokus på nærvær og indre ro.

Mere

Kulturhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 18-19.30

Yoga let øvede

Velkommen til et sundt forår! Her kan du vælge lige den slags yoga, din krop og sjæl trænger til.

Mere

Center for Sundhed/Holstebro, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi træner i det 33 grader dejligt varme vand. Vandet varmer dine muskler og led op, så du nemmere kan udføre de forskellige øvelser, og det varme vand mindsker samtidigt belastningen på dine led betragteligt.

Mere

Resen Sognegård, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

Lyengar Yoga for alle

På dette hold undervises i stående, siddende og liggende basis øvelser. Gennem arbejdet i øvelserne skabes der øget kropsbevidsthed, smidighed, styrke og udholdenhed.

Mere

Casa Bailar Studio, Motion: Danseundervisning 16:45-17.30

Rytmik & dans 0-4 år (NY SÆSON)

Rytmik & Dans er for børn i alderen 0-4 år og deres forældre/bedsteforældre. Oplev en verden af sang, dans og leg skræddersyet til de små i alderen 0-4 år og deres nærmeste.

Mere

Pris: 675 kr

Rygklinik Gladsaxe, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19

Qi gong

Nyt hold i Qi Gong starter op den 8. april, og kører i alt 10 gange frem til og med den 17. juni, i alt 10 gange. Qi Gong består af langsomme, nærmest meditative, bevægelser.

Mere

Pris: 695 kr

Baeshøjgård, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning med Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes eller ønsker skånsom træning. Kroppen kan trænes på en måde, som ikke er mulig på landjord.

Mere

Christiansgave Park, Motion: Andet motionstilbud 16-17

Naturtræning - Hjørring

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Bagenkop Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 16-17

Naturtræning - Bagenkop

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Skovmoseskolen, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 17-18.30

Træning for overvægtige kvinder

Træning og afspænding for dig, der gerne vil have en stærkere krop uden, at det skal gøre ondt. Der vil blive trænet med både krop og redskaber. Så kom frisk!

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga - for KOL, astma og andre lungeudfordringer

Dette yoga hold er specielt til dig, der har KOL. Der er fokus på at styrke kroppen og specielt musklerne omkring lungerne, både med åndedrætsøvelser og øvelser der sætter pulsen op.

Mere

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18.45-20.15

Yin yoga

Er en rolig og meditativ yogaform, baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære. Gennem lange dybe stræk stimuleres kroppens bindevæv, muskler, led, organer og energistrømme, og gennem mindfulness trænes nærværet, accepten og rummeligheden.

Mere

Sorø Sundhedscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17.30-18.45

Yoga for mænd v/ Gitte Mechlenburg

"Yoga for mænd" er til dig, som ønsker smidighed, styrke,. afspænding og ro. Du har lyst til at opleve yogaens gavnlige virkninger på egen. krop i selskab med andre mænd. Der arbejdes dynamisk og statisk med alle former for.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsgymnastik - hensyntagende

Hensyntagende specialundervisning. Du får øvelser, der stimulerer kredsløbet og styrker dine muskler og led. Det hjælper på blodtilstrømningen til væv og muskulatur.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 14.15-15.45

Yin yoga 40+

I Yin yoga arbejder vi med det dybereliggende bindevæv. Vi fordyber os i meditative blide stræk, hvor vi bevidst afspænder muskulært, så vi nærer vævet omkring muskler, organer og led, og derved opnår større smidighed og frihed i kroppen.

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 08.15-09.45

Yoga for de morgenfriske

Hensyntagende specialundervisning. Start din dag med halvanden times skøn yoga fra morgenstunden af og bliv klar til dagen med morgenyoga. Vi vækker kroppen med en stille start og varmer kroppen op med smidigheds- og styrkeøvelser.

Mere