Spring til indhold

Havkajakkursus for begyndere over 4 gange (IPP2)

Motion: Andet motionstilbud

På kajakkursus for begyndere lærer du de grundlæggende padle- og styretekniker, der får dig og din kajak mere effektivt af sted på turen. Efter dette kursus er du klædt på til at bruge en kajak på en sikker og tryg måde.

Kajakkursus for begyndere i Horsens.

Hvad lærer du på kajakkursus for begyndere?

På kajakkursus for begyndere lærer du de grundlæggende padle- og styretekniker, der får dig og din kajak mere effektivt af sted på turen. Efter dette kursus er du klædt på til at bruge en kajak på en sikker og tryg måde i kystnære områder i sommerhalvåret. Du lærer de vigtigste styretag og hvordan du ror kajakken på en skånsom og ergonomisk vis. På kurset går vi igennem blandt andet fremadroning, baglænsroning, fejetag, støttetag, makkerredning og selvredning.

Se mere om IPP2-pensum på Dansk Kano og Kajakforbunds hjemmeside.

Hvad er det fede ved at ro kajak?

At ro i kajak giver en god mulighed for at nyde naturen på en anden måde end den man gør på land. Det er en stor glæde at glide lydløst gennem vandet og komme tæt på fugle og dyr i den urørte natur man ellers ikke kommer til fra land.

Hvorfor fordele kurset over fire kursus-gange?

Dette kajakkursus for begyndere går over 4 gange. Der er en del fordele ved at dele kurset op i flere gange. Indlæringen bliver meget bedre, da du ikke få fyldt mere i hovedet end det kan rumme. Både hovedet og kroppen husker fra gang til gang. Selv om du ikke træner i nogle dage, vil kroppen bearbejde det lærte og du vil ro bedre allerede fra starten af næste kursusgang.

Du vil derfor få meget mere ud af kurset på denne måde. Din rutine i kajakken vil også være større end efter et weekendkursus. Desuden er du knap så træt efter en kursusdag.

Vi arbejder i små hold

Hos Outdoor Connection er der højst 8 deltagere på hvert kursushold. Det betyder, at der er overskud til alle og til et personligt kursusforløb, hvor du bliver set af instruktøren og hvor der bliver taget hensyn til dig.

Vores højeste prioritet er, at du få et trygt kursusforløb og en god oplevelse, hvor der er plads til sjov og hygge, uden at gå på kompromis med det faglige indhold.

Se mere om kajakkurset