Spring til indhold

Camp Colman Årgang 2010-2011 (U15)!

Motion: Andet motionstilbud

Camp Colman årgang 2010 & 2011 er campen for alle!Campen er for den øvede deltager. Tag med på camp og få en helt unik basketball camp oplevelse, en af vores T-shirts og seje camp Jerseys samt bliv trænet af både tidligere og nuværende landsholdspillere.

Vi har 11 års camp erfaring og flere tusinde børn og unge senere har vi fundet den perfekte balance mellem basketball, leg og konkurrencer. Vi vægter højt at alle går fra campen, som bedre basketball spillere. Men lige så vigtigt er det for os, at alle deltagerne går fra campen med et smil på læben, massere af high fives og nye venner i baggagen.Hver dag starter med fælles opvarmning hvorefter nogle af Danmarks bedste trænere og spillere hjælper med at introducere og udvikle basketballskills som fx skud, forsvar, og afleveringer. Efter frokost vil der være diverse konkurrencer og sidst, men ikke mindst camp turneringen som foregår over alle 4 dage og slutter med et brag af en finaledag med pokaler og præmieoverrækkelse. Alle forældre er naturligvis inviteret.Vi glæder os til at se jer til sommer.Vh. Camp Colman & Gladsaxe Basketball.

Hvad får jeg ud af at deltage?- 4 dage med sjov og en masse god træning- En fed camp oplevelse og muligheden for at få nogle livslange venskaber- Mulighed for at blive trænet af både nuværende og tidligere landsholdsspillere- en camp t-shirt- en camp Jerseys - 3 træning pass dagligtHvad er indholdet på arrangementet?Der er 3 træningspas hver dag, hvor vi på vores stations kommer til at have meget fokus på at udvikle hver enkelt deltagers færdigheder. Gennem konkurrence, leg og kampe vil vores ekstremt kompetente trænere, hjælpe deltagerne med at øge deres forståelse for spillet.Hvem er målgruppen?Vi opfordre til at man enten går til eller har gået til basketball. Hvad er der af praktiske informationer?Der vil blive sendt en detaljeret information mail 1 måned inden camp start med alle detaljer og påmindelser.- Datoer er : 7 - 10 August- Tidspunkt for campen 9.30 - 16.00 (hver dag)- Lokation Gladsaxe (Vandtårnsvej 57 2860)Hvis i har nogen spørgsmål kan i kontakte os på:Campcolmangladsaxe@gmail.com.