Spring til indhold

Sgif fodboldskole uge 32, 2024

Motion: Fodboldtræning

SGIF/Danbolig Fodboldskole 5. 9. august 2024. Slagslunde-Ganløse IF (SGIF) afholder fodboldskole for både piger og drenge i årgangene 2009 til og med 2015.

Sommer Fodboldskole 5. - 9. august 2024.

Slagslunde-Ganløse IF (SGIF) afholder fodboldskole for både piger og drenge i årgangene 2009 til og med 2015 (U10 spiller pr. 1/7-2024). Fodboldskolen er både for spillere fra SGIF og for andre, så har du en ven eller en fætter/kusine eller lignende som gerne vil med, så er de velkomne.

Der vil være opdeling efter alder og køn (og niveau hvor nødvendigt), og træningen vil blive forestået af SGIFs egne trænere.
Alle dage er fra 9.00 - 15.00.

Skynd jer at tilmelde jeres børn til en uge i fodboldens tegn i sommerferien med fokus på sammenhold og fodboldmæssig læring. Der vil igen i år være oppustelig bane, panna-baner og konkurrencer i løbet af ugen.

Er du årgang 2014 eller 2015 og kan du ikke deltage i hele ugens program, så tjek evt. mikrofodboldskolen, der afholdes i weekenden den 10.-11. august. Dér laver vi et opsamlingshold for dem som ikke kan deltage hele ugen.

Pris for hele ugen (early bird, tilmelding senest 31/5): kr. 1000,-

Pris for hele ugen (late bird, tilmelding 1/6-3/7): kr. 1100,-

For denne pris får I:
  • 1 uges fodboldskole

  • Spillersæt i høj kvalitet med navnetryk

  • Støvlepose

  • Drikkedunk

  • Fuld forplejning (varm ret til frokost + frugt & saft i løbet af dagen)Det er muligt at bestille spillersæt uden at deltage. Ønsker du dette så skal du tage telefonisk kontakt til fodboldskolens leder.

Der er behov for forældrehjælp til diverse forefaldende opgaver i løbet af ugen. Har du som forælder mulighed for at hjælpe med f.eks. madservering, opryddning eller andet, så kontakt os gerne på nedenstående tlf. nummer eller mail.

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du ringe til administrativ leder af fodboldskolen, Hans Ørting på tlf. 21450545, eller skrive en mail til: fodboldskole@sgif.dk

Tilmelding senest 3. juli kl. 21.00. Bemærk rabat ved tidlig tilmelding.

Der udsendes supplerende oplysninger på mail ca. 10 dage før opstart, herunder dato for tøjudlevering. Ved allergier i forhold til mad, så venligst oplys dette i forbindelse med tilmeldingen.

VEL MØDT

På SGIFs vegne
Team Fodboldskole