Spring til indhold

Pølsekursus

Diverse: Undervisning

Bliv din egen pølsemager. Pølsemageri er et gammelt håndværk, som alle kan lære. På dette kursus lærer du grundteknikken til pølsefremstilling, og hvilke krydderier du kan anvende i forskellige typer af pølser.

Undervejs får du fif og vejledning til, hvordan du stopper pølser.

Vi skal bl.a.
  • Arbejde med forskellige kødtyper
  • Kreerer vores egne grillpølser og chorizopølser
  • Bage vores egne pølsebrød
  • Fremstille hjemmelavet ketchup og sennep
  • Lære om kødet, udskæringerne og teknikkerne
Vi afslutter selvfølgelig kurset med at smage på alle herlighederne.

Medbring


Forklæde, karklud og viskestykke.

Værd at vide


Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads

Underviser: Paw Nielsen
Hold: 2440038.