Bliv din egen pølsemager. Pølsemageri er et gammelt håndværk, som alle kan lære. På dette kursus lærer du grundteknikken til pølsefremstilling, og hvilke krydderier du kan anvende i forskellige typer af pølser.
Undervejs får du fif og vejledning til, hvordan du stopper pølser.
Vi skal bl.a.
Medbring
Forklæde, karklud og viskestykke.
Værd at vide
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads
Underviser: Paw Nielsen
Hold: 2440038.
Undervejs får du fif og vejledning til, hvordan du stopper pølser.
Vi skal bl.a.
- Arbejde med forskellige kødtyper
- Kreerer vores egne grillpølser og chorizopølser
- Bage vores egne pølsebrød
- Fremstille hjemmelavet ketchup og sennep
- Lære om kødet, udskæringerne og teknikkerne
Medbring
Forklæde, karklud og viskestykke.
Værd at vide
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads
Underviser: Paw Nielsen
Hold: 2440038.