Spring til indhold

Arrangementer

Løgumkloster Distriktskole, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Blid hverdagsyoga for alle - Løgumkloster

Velkomne til et yoga hold hvor vi vil arbejde med Hata Yoga, som kan være langsom, men også dynamisk og styrkende yoga form, hvor vi bruger åndedrættet til at komme ind i de forskellige stillinger.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.10-11.50

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

For deltagere med nedsat bevægelighed fx pga. knæ, hofte og rygproblemer,. Overvægt, muskel - eller knoglelidelser, problemer med balance m.m.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.50-12.30

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 12.30-13.15

Hensyntagende Bassintræning m/ Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Gentofte Hospital, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 17.30-19

Træning - hjerte/kredsløb

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud

Yoga

Stående øvelser, som strækker, styrker og smidiggør musklerne. Fødderne og benene trænes til at bære kroppen. Ankelled, knæled og hofteled lærer at samarbejde - til gavn for hele ryggen.

Mere

Vestskolen afd. Skovbakken, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 16.40-18

Ny Callanetics/Yoga og pilates

Undervisningen henter inspiration i Callanetics, effekttræning, Pilates og yoga. Vi starter med en grundig opvarmning med efterfølgende vægt på kombination af styrke-, stræk-, balance- og afspændingsøvelser.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 08.45-10.15

Morgenyoga for alle

Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig. Yoga er en fantastisk måde at starte dagen på. Øvelserne på dette hold er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede.

Mere

AOF, Motion: Andet motionstilbud 18 mødegange kl. 10.30-12

Yoga for alle

Gennem yoga får du en stærkere og mere smidig krop samt trænet balancen. Der løsnes op for stress og spændinger, og vi bruger åndedrætsøvelser og afspænding til at opnå indre ro samt øget overskud.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud 18 mødegange kl. 17-18.30

Yoga for øvede

Giver glæde, velvære og energi. Der undervises i meget fysiske øvelser, hvor strækkene udføres med ryggen i balance. Alle muskler bliver smidige og stærke. Leddene bevæges korrekt, så belastningen bliver minimal og blodgennemstrømning og energi maksimal.

Mere

Kulturstationen3050.dk, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10:00

Stavgang

Vi går hver mandag i pænt tempo ( 1,5. 2 timer) Og vi går i al slags vejr. Vi går med stave " Nordic walking". Men du kan også gå uden stave. Det vigtigste er at du går! Kontakt Jytte 2462 7590 Vibeke 2361 8757.

Mere

Gratis

Fænøsund Plejecenter, Motion: Vandretur/stavgang kl. 14-15

Stavgang ved Fænøsund

Vil du med på en tur i området omkring Fænøsund, så mød op ved Fænøsund Plejecenter. Vi går hver mandag kl. 14.00. Vi starter og slutter ved Fænøsund Plejecenter.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 11-12.15

Mor/barn pilates med babymotorik

På. dette hold bliver både mor og barn (eller far og barn) trænet og. udfordret. Har du født er der. mave-muskler, der skal samles, og trænes, og her er Pilates den bedste. træningsform.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 08-08.55

Barre pilates træning m/ Isabel Lohmann

Leder du efter en sjov og effektiv måde at tone og styrke dine muskler, forbedre din kropsholdning og øge din fleksibilitet? Så er vores Barre træningstime lige noget for dig.

Mere

Helsingør Sundhedshus, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 18-19.30

Mediyoga

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Med yoga træner man smidighed, styrke og udholdenhed. Yoga giver en stærkere krop og har en afstressende effekt.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Yoga for vitalitet og smidighed - Vejle

På dette forløb vil du få yoga med fokus på lettere styrke og kredsløb samt smidighed og afspænding. Det er et hold hvor alle, uanset erfaring med yoga, er hjertelig velkomne.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Bevæg dig glad med Liselotte Le Dous

Gennem den dejlige tidløse Gotved-gymnastik vil vi blidt arbejde hele kroppen godt igennem i et tempo, hvor alle kan være med.

Mere

Herlev Hospital, Motion: Svømmetræning kl. 12.20-13.05

Bassintræning, Herlev Hospital Hold 1

Mere

Pris: 300 kr

Herlev Hospital, Motion: Svømmetræning kl. 13.50-14.35

Bassintræning, Herlev Hospital Hold 3

Mere

Pris: 300 kr

Kultur- og Medborger Huset40, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga -i Huset40

Gennem rolige, blide tilpassede yogaøvelser, søger vi at skabe. balance, smidighed og velvære i krop og sind. Vi strækker, styrker og løsner. kroppens muskler og væv, aktiverer og stimulerer kredsløb og indre organer,.

Mere

Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i Vand

Sjov og hyggelig træning. og afspænding i vand, der tilpasses deltagernes behov. Vandgymnastik er særlig. godt for dig som har gener i led og muskler, men alle er velkomne. Vi opvarmer.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-10

Glad og i form

På dette hold får du gennemarbejdet dine led. Der arbejdes med balancen med udgangspunkt i kroppens centrum. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Kampsportscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.30-12

Callanetics med pilates og yoga

Få arbejdet kroppens muskler og led godt igennem. Vi lægger særlig vægt på skuldrene, ryggen, maven, balderne og lårene samt kropsholdningen. Vores inspiration er hentet i både pilates, yoga, callanetics og effekttræning.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 08.45-10.15

Bevæg - bevar din krop

Her får du en. sjov og effektiv træning til de behov, netop du har. Her er plads til at være. forskellige. Psykomotorik giver mental glæde og velvære i kroppen. Du får mere. styrke og kropsbevidsthed.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.30

Yoga med hensyn

Dette hold er for dig med akutopstået eller permanente skader, som har brug for lidt ekstra hensyn. Man kan stadig sagtens lave yoga, selvom kroppen ikke kan det samme som den kunne engang.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.30

Yoga og afspænding

Hovedpine, træthed og smerter i. ryg, skuldre og nakke skyldes ofte forkert brug af musklerne. Nogle. muskelgrupper har brug for at blive styrket, mens andre muskler skal udspændes.

Mere

Det gamle Bibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.30-12

Balance og Ro i din Krop enkel og blid kropstræning

Balance og ro i din. Krop. Enkel og blid. Kropstræning til styrke, smidighed og velvære i krop og sind. Trænger din krop til et. Kærligt løft, dine muskler til at blive smidiggjort, styrket og afspændt. Dine.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.45-12.15

Yoga for gigtramte - hensyntagende hold

Hensyntagende hold. Yogaholdet for gigtramte er specielt til mennesker med forskellige former for gigt. Yoga er en blid og hensyntagende motionsform, som er meget velegnet til mennesker med gigt.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11-12.30

Yoga skulder, nakke og ryg

Hovedpine, træthed og smerter i. ryg, skuldre og nakke skyldes ofte forkert brug af musklerne. Nogle. muskelgrupper har brug for at blive styrket, mens andre muskler skal udspændes.

Mere

LOF Huset, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 12.45-14.15

Hatha Yoga

Er den gren. af Yoga som arbejder med den fysiske krop. Yoga-øvelserne er udformet i nøje. overensstemmelse med den menneskelige fysiologi og udvikler ikke blot musklernes.

Mere