Spring til indhold

Arrangementer

Kultur- og Medborger Huset40, Motion: Andet motionstilbud

Yoga -i Huset40

Gennem rolige, blide tilpassede yogaøvelser, søger vi at skabe. balance, smidighed og velvære i krop og sind. Vi strækker, styrker og løsner. kroppens muskler og væv, aktiverer og stimulerer kredsløb og indre organer,.

Mere

Hylleholt Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17.15-18.45

Yoga

Skaber balance mellem krop og sind og giver fysisk og psykisk velvære. Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress. I yoga arbejdes der med åndedrættet, stræk af kroppen, styrkende øvelser og afspænding.

Mere

Gilleleje Hallen / Møllegården, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 11.30-13

Yoga Blid - Hensyntagende

Yogaøvelser, der. styrker, åbner og smidiggør i et meget roligt tempo. For dig der gerne vil. opleve yogaens gavnlige virkning selv om du har skavanker eller nedsat. bevægelighed. Velegnet til afstresning.

Mere

Salsa Viborg, Motion: Danseundervisning kl. 18-19.10

Cubansk salsa begynder - partner ikke nødvendig

Salsaundervisning for begyndere helt uden eller med en smule erfaring i dans generelt. Undervisningen gennemgår basale færdigheder, holdninger, musikforståelse og trin. Inden du ved af det, kan du danse en hæderlig salsadans.

Mere

Pris: 910 kr

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud

Iyengar Yoga

Stående øvelser, som strækker, styrker og smidiggør musklerne. Fødderne og benene trænes til at bære kroppen. Ankelled, knæled og hofteled lærer at samarbejde - til gavn for hele ryggen.

Mere

Generationernes Hus, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 12-13.20

Qi gong hold 4

Mere

Faxe Sundhedscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17-18.30

Yoga

Skaber balance mellem krop og sind og giver fysisk og psykisk velvære. Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress. I yoga arbejdes der med åndedrættet, stræk af kroppen, styrkende øvelser og afspænding.

Mere

Holtbjergskolen, Motion: Andet motionstilbud

Vandgymnastik (H)

For deltagere med begrænsninger i bevægeapparatet eks. Ved skader i ryg, hofte, knæ eller skuldre, samt ved generelle smerter i led og muskler. Det varme vand bevirker, at der er mange bevægelser, der er lettere at lave.

Mere

AOF Gildhøj, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 17.30-18.15

Zumba for alle

Zumba for store piger. Forbrænd en masse kalorier, mens du har det sjovt! Zumba er dansefitness, hvor alle kan være med. Du behøver ikke at kunne danse, og der kræves ingen forudsætninger.

Mere

Holtbjergskolen, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 17.45-18.30

Vandgymnastik (H)

For deltagere med bevægelseshandicaps, dårlige rygge og muskelinfiltrationer m.v. Det varme vand bevirker, at der er mange bevægelser, der er lettere at lave. Varmen blødgør sammen med bevægelserne de stive muskler.

Mere

AOF Gildhøj, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 18.30-19.15

Zumba for alle

Forbrænd en masse kalorier, mens du har det sjovt! Zumba er dansefitness, hvor alle kan være med. Du behøver ikke at kunne danse, og der kræves ingen forudsætninger.

Mere

Spektrum Odder Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand

Få glæde af afspændings- og bevægelseslære i varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er effektiv for muskler og kondition. Hele kroppen arbejdes igennem, så man styrker musklerne uden at belaste kroppens led. Alle kan deltage uanset svømmefærdigheder.

Mere

Roskilde Aikido Klub, Motion: Kampsporttræning 18:30-19:30

Aikido for kvinder

Kom og vær med. Du vil lære japansk kampkunst med og uden våben. Du lærer balance, opmærksomhed og samarbejde med din makker og har det sjovt mens du træner. Du er velkommen alle tirsdage. Du kan deltage gratis de første 2 gange.

Mere

Gratis

Pensionist- og Dagcentret Vibenshave, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 11.45-13.25

Yoga

Mere

Tirstrup, Træning & Sundhed Ti, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 17.50-18.35

Bevægelse i varmt vand

Har du ondt i muskler og led?. Så kom og oplev vandets gavnlige effekt på fysiske smerter. Varmen giver afspænding af musklerne, smertelindring og øget ledbevægelighed.

Mere

Water & Wellness Randers, Motion: Andet motionstilbud 19 mødegange kl. 19.30-20.15

Bevægelseslære i varmt vand 34 gr

I. min undervisning vil jeg, gennem øvelser og leg, have fokus på at få bevæget. hele kroppen igennem. Undervisningen. kommer til at foregå i både højt og stille tempo - med og uden musik. Jeg.

Mere

Strandlunds Fællescenter, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 13-14.30

Nærgymnastik - Strandlund - via sundhedscenter

Nærgymnastik er specialhold for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb via Tranehaven, eller dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Mere

Lerbjerg Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 18-19.30

Yoga for alle

Kunne du tænke dig en lettere og. mere afspændt hverdag?. Her undersøger vi kroppens mange. udfoldelsesmuligheder gennem yoga. Med. elementer fra yogaen, fra mindfulness og meditation vil vi bruge kroppen som.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 11.45-12.45

Balancetræning - hensyntagende

Hensyntagende hold. Føler du dig usikker på benene og på din egen balance?. Her arbejder vi udelukkende med at forbedre din balance og vedligeholde din balanceevne.

Mere

Park Vendia, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 17.15-18.30

GravidYoga start 16.11.22

GravidYoga er med til at forberede kroppen på en tryg fødsel. På holdet er der særlig fokus på ryg, mave og bækken, og Tina Maria tager hensyn til dig og din krop. Glæd dig til den nærende afspænding til sidst.

Mere

Fjordbakkeskolen, Skærbæk afd., Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 15.30-17

MediYoga Medicinsk yoga

Giv dig selv MediYoga tid - resultater indefra og ud. MediYoga står for Medicinsk Yoga og er en terapeutisk.

Mere

Mølholmbadet, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09-10

Yoga & Klangmeditation - Mølholmbadet - onsdag

Det dejligste varme vand. Vi laver en ½ times blid yoga. hvorefter du vil få en skøn oplevelse med klangskålemeditation i varmtvands. bassin. I det varme bassin vil du flyde rundt med tuber og nakkepude, du vil.

Mere

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, Motion: Gymnastik/aerobic 9 kursusdage kl. 17

Yoga og Meditation let mellemtrin/mellemtrin - også online

Underviser: Swami Bhawana Murti Saraswati. Yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation for dig som hargennemført etgrundkursus. Kurset er opbygget som et forløb, hvor du oplever en udvikling gennem hele kurset.

Mere

Pris: 1475 kr

Birkelund, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 12.45-13.55

Musik - Rytmik. spec

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 19.30-20.15

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

Alhambra2301, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga 50 +

Yoga 50+. Bliv dus med din krop og få fred i sindet. Via yoga og åndedrætsøvelser lærer hovedet at lytte til kroppen og omvendt, og afspænder og styrker således krop og psyke.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 08.15-09.45

Hatha Yoga

Klassisk yoga med fokus på styrke, smidighed, balance og koordination - og med åndedrættet integreret i alle øvelserne. Hatha Yoga er en lang række øvelser/stillinger, som vi arbejder med både dynamisk og langsomt, koncentreret og varieret.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 10-11.30

Dynamisk Yin Yoga

Mere

Ørum gl. skole, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.30-18

Terapeutisk yoga i Ørum - beg/øvede v/Annette Edson

Terapeutisk yoga. Terapeutisk. yoga er bl.a. godt for: Styrke/opstramning. (vægttab). Bevægeligheden. (forebygger ryg, skulder og nakke problemer). Vejrtrækningen. (mere energi og forbrænding).

Mere

Vesterkærets Skole, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 18.45-20.15

Bachata - øvet*

Har du lyst til at danse bachata, så har du muligheden nu. Bachata er. en livsbekræftende, sensuel og sjov pardans med skønne rytmer og en skøn. feeling. På holdet vil vi fokusere på at finde den særlige bachata feeling,.

Mere