Spring til indhold

Arrangementer

ØrnsøCentret, Motion: Danseundervisning 3 mødegange kl. 19-21

Minikursus i Mavedans

Dette kursus byder på grundtræning i mavedans med fokus på styrke og smidighed i core (Kropsstammen). Vi skal bevæge hofter, brystkasse, skuldre, ryg og mave til dejlig musik. For at skabe sammenhæng bliver øvelserne sat sammen til en koreografi.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Danseundervisning 7 mødegange kl. 19.30-21

Mavedans - Shaabi

Mavedans bidrager til kropsbevidsthed, følelsen af kvindelighed, livsglæde og indre power. Du vil både få styrket de centrale muskler og få sved på panden.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Danseundervisning 5 mødegange kl. 19.30-21

Mavedans - Skørt fusion

Mavedans bidrager til kropsbevidsthed, følelsen af kvindelighed, livsglæde og indre power. Du vil både få styrket de centrale muskler og få sved på panden.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 12-13.30

Blid yoga og afspænding mod stress (H)

Stress af, og synk ind i velvære i krop og. sind. Vi udspænder/strækker kroppen i forskellige stillinger og laver også. rolige bevægelser, der løsner kroppen på forskellig vis. Tilsammen giver det en.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.15-11.45

YogaPilates - øvede (H)

Dette er et fortsætterhold for dig,. der har gået til YogaPilates (H) ved Sandra Buchhardt i én eller flere sæsoner. Holdet er hensyntagende, dvs. velegnet til dig, der har osteoporose eller andre. fysiske udfordringer.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 10-13.30

Meditation og bevægelse

Der findes mange forskellige former. for meditation, og på dette hold får du erfaringer med en række af dem. Vi. mediterer siddende, liggende, stående og bevæger os også meditativt både i. stilhed og til musik (dansemeditation).

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16.45-18.15

Meditativ YogaPilates - let øvede

Stress af, mens du får trænet hele kroppen. Du ligger ned en god del af tiden og følger guidningen med lukkede øjne, mens. du fordyber dig i øvelserne og falder ind i dig selv i et kropsligt nærvær. Vi styrketræner og afspænder i en.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.30-20

Meditativ YogaPilates - øvede

Lad dit sind falde til ro, mens du gradvis. synker ind i et kropsligt nærvær. Du følger guidningen med lukkede øjne meget. af tiden, mens du fordybet i dig selv træner mave, ryg, baller, skuldre, arme. og ben.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 10.15-11.45

YogaPilates (H)

Dette er et hensyntagende hold for. dig, der døjer med skulderspændinger, hofteproblemer, smerter i fx nakke eller. ryg, osteoporose el.lign. Vi veksler mellem at styrketræne og afspænde kroppen.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 14-15.30

Ryghold/Pilates med fysio-bolde (H)

Vil du prøve kræfter med. pilates med store og små bolde, og træning med egen krop som. "vægtstang"?. Ryghold/Pilates. med fysio-bold er effektiv træning fra top til tå. Den store bold giver.

Mere