Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/10 2021
Plantagehuset
Plantagevej 18
7700 Thisted
Tlf: 97921122
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.9566, Lon 8.69046

KulturRummet og Plantagehuset er Thisted Kommunes ambitiøse og innovative satsning på kulturområdet. Et grønt og åbent kraftcenter for kultur i Thy, hvor kulturaktiviteter har vide rammer og frit spil. Et kreativt lærings- og oplevelsesrum for folk i alle aldre. Jazz i Thy blev stiftet i juni 2007. Formålet med jazzklubben er gennem en række jazzarrangementer at udbrede kendskabet til jazzmusikken og at give inspiration til lokale musikere. Rytmisk musik har mange unge talenter i Thy, og det er vores håb, at de får nogle gode musikalske oplevelser med jazzmusikken, og at det kan sætte sit præg på deres musikudfoldelse


Arrangementer

Plantagehuset, Motion: Andet motionstilbud 19 mødegange kl. 11.45-13

Hensyntagende pilates

Vi arbejder individuelt alt efter personlige forudsætninger. Vi bruger pilates principper med åndedræt og opmærksomhed på kroppens center. Vï styrker og smidiggør musklerne og arbejder med balance, afspændning og grounding.

Mere

Plantagehuset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.15-10.45

Qi Gong og Sheng Zhen - Hensyntagende

Har du nedsat bevægelsesfunktion?. Kunne du tænke dig at få styrket både krop og sind?. Du vil lære bilde Qi Gong og Sheng Zhen-øvelser med kærlig selvomsorg og meditation for øget styrke, smidighed, energi, afslappelse og indre ro?

Mere