Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
17/3 2020
Pakhus 2
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj
Tlf: 59665000 Fax: Odsherred Bibli
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9227, Lon 11.6648

Pakhus 2 ligger lige ved siden af Pakhuset. Hvis du kommer fra biblioteket så gå forbi Pakhuset og gennem porten

Pakhus2 er BOK`s nye bygning med et stort lokale og mødekøkken. Bygningen, der tidligere har rummet Kulturkamæleonen og før det Ungdomsklubben Freden og som også har været trælasthandel, ligger ud til samme plads som det gamle Pakhus og biblioteket


Arrangementer

Pakhus 2, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 13-15

Triflikoret m/ Anna Karina Berg

Rytmisk Korsang. TRIFLI koret - for alle sangglade kvinder. Så er der formiddagskorsang. Kom og vær med til vores hyggelige sangformiddage, hvor vi øver flerstemmighed, rytmer, kanons, rock/pop-sange, viser med meget mere.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-11

Hatha Yoga m/ Grethe Bundgaard

Dette kursus er for dig, der gerne vil give dig selv den bedste. egenomsorg. Yoga kan give dig en pause fra krav og de mange forventninger til,. hvad du skal præstere på en dag. I yoga kan du bare være, finde ind til dig.

Mere

Pakhus 2, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 16-17.30

Sommerhold - Turistfransk med Marianne Bjergfeldt

Skal du til Frankrig i år?. Og er du nybegynder - eller lidt øvet?. Efter dette kursus, vil du kunne tale lidt med franskmændene -. i byen - på caféen - i butikkerne - på hotellet.

Mere

Pakhus 2, Diverse: Andet 6 mødegange kl. 13-15.15

Sommerkor - få dit ugentlige musikalske fix

I maj og Juni samler Anna Karina sine kor i et "sommerkor". I maj og Juni samler Anna Karina sine kor i et "sommerkor". Måske er du ny korsanger og får her muligheden for at prøve korsangen af.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-11

Sommerhold i Hatha Yoga m/ Grethe Bundgaard

Dette kursus er for dig, der gerne vil give dig selv den bedste egenomsorg. Yoga kan give dig en pause fra krav og de mange forventninger til, hvad du skal præstere på en dag. I yoga kan du bare være, finde ind til dig selv og mærke din krop.

Mere

Pakhus 2, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 15.30-17.30

Høvekoret m/ Anna Karina Berg

Høvekoret - med hang til swing og jazz. Høvekoret er et flerstemmigt kor for dig, der vil gå i dybden med klangen og være fortrolig med teksterne, så der er overskud til at arbejde med selve udtrykket.

Mere