Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
4/5 2016
Vangede Stationsbygning
Vangedevej 143
2820 Gentofte
GPS-info: Lat 55.7395, Lon 12.5237


Arrangementer

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.15-18.45

Hatha yoga

Denne Yoga form handler ikke om at præstere eller se ud, men om at opleve og mærke kroppen med et positivt blik. Du kender din krop bedst og ved hvad den kan og ikke kan, så med stor respekt for dette kan alle være med.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11.10-12.40

Blid yoga - hensyntagende

Dette kursus er et lille hold som giver plads til dig som pga. fysiske gener har brug for hensyntagende undervisning. Gennem yogaen kan vi skabe ro og harmoni i sind og krop og opnå en større kropsbevidsthed og velvære.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 09.30-11

Blid yoga for alle

Vil du lave Hatha yoga i et roligt tempo, hvor stillingerne justeres så de passer bedst til din kropsbygning og dine behov. Gennem klare instrukser guides du ind i stillinger, der styrker din balance, stabilitet, smidighed og rummelighed.

Mere

Vangede Stationsbygning, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 13-13.45

Keyboard og klaver for begyndere

Lær at spille keyboard eller bliv bedre til det, mens du har det sjovt! Undervisningen er bygget op om at lære nye numre, så man med det samme kommer i gang med at bygge et repertoire af numre og stykker, som man kan spille for sig selv og for andre.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19-20.30

Hatha yoga - let øvede

Kroppen styrkes og smidiggøres, åndedrættet og balancen forbedres. Der vil være fokus på bevidstheden omkring kroppen og åndedrættet under øvelserne. Genopbyggende stillinger, som hjælper med at reducere ømhed i kroppen, stress og giver en bedre søvn.

Mere

Vangede Stationsbygning, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 16.15-18.40

Spansk samtale I - konversation

Holdet er for dig, der har haft spansk i fire år. Du har allerede gennemgået en eller flere af de grundbøger i spansk (en vivo, caminando, buena idea) og den tilsvarende grammatik.

Mere

Vangede Stationsbygning, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 19-20.40

Spansk samtale II - avanceret

Este curso es para ti si has estudiado español durante más de cuatro años y puedes llevar a cabo una conversación. A lo largo del curso trabajaremos con el vocabulario concerniente a situaciones cotidianas para que lo amplies.

Mere

Vangede Stationsbygning, Diverse: Undervisning

Klassisk sang og stemmedannelse

Dette kursus fokuserer på at skabe frihed og styrke i din stemme. Der arbejdes hen mod at skabe en god sangerkrop. Dvs. vi arbejder med smidighed, god vejrtrækning og holdning, så belastningen på din stemme bliver mindst mulig og klangen fri og god.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 17-18.30

Yin yoga

På dette hold bliver du guidet igennem en lang række yin yoga øvelser og vi giver os også tid til guidede meditationer. Du vil få trænet din smidighed og mobilitet hver gang.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 08.45-09.50

Pilates for alle

En dynamisk Pilates trænings bevægelse med et flow!

Mere

Vangede Stationsbygning, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-14.25

Selvforsvar for kvinder - weekendkursus

Hvis man skal forsvare sig selv, handler det både om fysik og psykologi. Over en weekend bliver du introduceret til, hvordan man forsvare sig selv og håndtere en optrappet konflikt. Alle kan være med uanset ens kondition eller andre forudsætninger.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 2 mødegange kl. 10-14

Yoga og meditation - weekendkursus

Smidighed, ro og meditation. Denne weekend vil vi dyrke yin yoga og meditere. Vi vil både øve smidighed, mobilitet og blive afslappede i krop og sind ved hjælper af meditationerne.

Mere