Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
29/9 2020
Herlev Hallen
Tvedvangen 198
2730 Herlev
GPS-info: Lat 55.7347, Lon 12.4206


Arrangementer

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.45-11.25

Yoga for ryg, nakke, skuldre

Har du problemer med f.eks. nakke, skuldre eller ryg kan du være med her. Der tages individuelt hensyn til deltagernes forskellige skavanker.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 11.30-13.10

Hensynstagende Hatha Yoga

Yoga for ryg, nakke, skuldre. Har du problemer med f.eks. nakke, skuldre eller ryg kan du være med her. Der tages individuelt hensyn til deltagernes forskellige skavanker.

Mere

Herlev Hallen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-18.30

Fødselsforberedelse

For dig, der skal føde for første gang, for dig der er flergangsfødende og for dig der er solomor. Dette fødselsforberedelseshold er for dig der er førstegangsfødende, dig der er flergangsfødende og for dig der er solomor.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Motion med pilates og afspænding

Ved hjælp af træning, kan du lære at bruge din krop mere optimalt. Med denne træning for du både styrket kroppen, og forbedret din kropsholdning.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 12-13.10

Motion og afspænding

Særligt tilrettelagt for kvinder over 50 år. Vi træner balance, bækkenbund og venepumpe. Vi laver også smidighedstræning for nakke, skuldre, ryg, hofter og ben.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 29 mødegange kl. 10.30-11.40

Pilates øvede

Pilates som træningsform styrker effektivt og koncentreret musklerne i hele kroppen, og giver dig en god kropsholdning og slanke samt smidige muskler.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 16-17.30

Rygtræning og afspænding

Selvom du ikke kan følge med på et alment hold pga. ryggener, hovedpine og/eller muskelsmerter, så kan du bruge øvelser, som afhjælper spændinger samt styrker muskulaturen i bl.a. ryg-, nakke- og skulderområdet.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 17.30-19

Rygtræning og afspænding for mænd - Herlev

Rygtræning og afspænding. Selvom du ikke kan følge med på et alment hold pga. ryggener, hovedpine og/eller muskelsmerter, så kan du bruge øvelser, som afhjælper spændinger samt styrker muskulaturen i bl.a. ryg-, nakke- og skulderområdet.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for begyndere og øvede 50/60+ere

Der arbejdes med hele kroppen, hvor åndedrættet er højprioritet. Gennem statiske og dynamiske stillinger samt åndedrætsøvelser, så alle muskelgrupper trænes.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Afspænding og bevægelse M/K

Der veksles mellem styrkende, smidiggørende og afspændende øvelser. Dine muskelspændinger ændrer sig, så du opnår større kropsbevidsthed og undgår stress samtidig med, at du lærer at bruge din krop rigtigt.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga

Yoga er sundhed til krop og sind. I Hatha Yoga arbejdes med fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og afspænding. Yoga påvirker muskler, led, organer og kirtler, giver smidighed, styrke, øger balance og kropsbevidsthed.

Mere

Herlev Hallen, Diverse: Marked/byfest kl. 18-01

Oktoberfest 2024

Kom og vær med til en forrygende oktoberfest med middag og liveband. Som noget nyt vil vi i år tilbyde dig, at du kan blive ambassadør for oktoberfesten.

Mere

Entré: 460 kr