Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
10/3 2014
Institutet
Hovedgaden 26
2970 Hørsholm
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.8805, Lon 12.4984


Arrangementer

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 11-12

Yin yoga for begyndere

Yin yoga er en meget blid og rolig form for øvelser, der styrker og strækker kroppen og vi tager selvfølgelig individuelle hensyn.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 11.45-12.45

Ryg yoga

Ondt. i nakke/skuldre?. Ondt. i lænden?. Det. kender de fleste af os vel til, enten en gang imellem eller dagligt. Hvis du. kan nikke genkendende til det, er dette hold lige noget for dig, vi har her.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 10-10.45

Yin yoga - 60+

Vil du gerne gå til yoga, men har aldrig prøvet det før, så er holdet lige her, netop til dig der vil forsøge og mærke, hvordan yoga kan være godt for din krop og dit velbefindende.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09-10.15

Bevægelse og afspænding

Bliv. glad, bevæget, styrket, udspændt og afspændt! Vi. arbejder forbyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen. giver dig en styrket kropsholdning, øget kropsbevidsthed og bedre balance. En.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10.30-11.15

Let puls & styrketræning 70+

Kom op. af stolen og med til sjov og hyggelig bevægelse med andre i samme aldersgruppe! Vi. varmer kroppen op, fortsætter med let pulstræning og styrkeøvelser for din krop.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17.30-18.35

Mindfulness og pilates

Vi laver blide pilates øvelser med fokus på åndedrættet og meditation, og du får teknikker, der kan støtte dig i at bringe mere ro, nærvær og glæde ind i din hverdag. Der kræves ingen specielle forkundskaber.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.45-20

Stræk dig til god søvn

Stræk. dig til velvære. Vi. laver Yinmind Yoga, med blide lange stræk, der arbejder med bindevævet. Når vi. arbejder stille med kroppen, beroliger vi vores nervesystem. Med et roligt.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic

Yin yoga - Yinmind

Yin yoga. er en fordybende praksis med rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt. ind i dit bindevæv i kroppen. På dette. forløb arbejder vi med en mindful tilgang med opmærksomhed på lige nu og have.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.15-09.30

Yin yoga - yinmind, afstressende

Yin yoga. er en fordybende praksis med rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt. ind i dit bindevæv i kroppen. På dette. forløb arbejder vi med en mindful tilgang med opmærksomhed på lige nu og have.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic

Bindevævstræning og Yin Yoga - Yinmind

En stor del af din krop består af bindevæv. Bindevævet er et sammenhængende og fintmasket væv, som er med til at holde sammen på hele din krop.

Mere