End det gamle år og begynd det nye med masser af forkælelseEn nytårsaften med hyggelig stemning og hvor der skåles med nye bekendtskaberKom og nyd en nytårsaften i fællesskab med andre voksne mennesker, når Comwell Roskilde slår dørene op til en skøn.
Nytårsaften. Vi skaber rammerne for en aften fyldt med lækker mad, en varm og imødekommende atmosfære og glade gæster.Vi glæder os til at byde jer velkommen til en fantastisk nytårsfest, hvor vores medarbejdere vil stå til rådighed, og give jer den bedste nytårsaften. Vi sørger for det hele - I skal blot møde op med skønt humør og tage springet ind i 2025 sammen med os. NytårsmenuVelkomst:Gougeres med gammelknas og sortfodsskinke samtTærte med kaviar og estragonBobler: Cava Medin Middag:Stegt blomkål med Marcona mandler, brunet smør, syltet citron og kaviarHvidvin: Riesling, Alto Adige, Alois LagederGlaseret dansk hummer med tomat og chorizo-kompot, sprød tomatchip og sauce nage på syltede tomaterHvidvin: Pouilly-Fumé Prestige, Domaine Chatelain Krogmodnet ungkvæg fra Grambogård med crouqet på skank, dertil confiteret kartoffel, glaseret skorzonerrødder og trøffelsauceRødvin: Pez 2 - St. EmilionDessert på gold chokolade med yuzu og passionsfrugtDessertvin: Petit Guiraud ØKO 2. vin Château Guiraud, Sauternes Vi dækker op i restauranten ved minimum 4-mands borde til aftenens nytårsgæster. Vær derfor opmærksom på at man ved færre end 4 personer booket sammen, kan komme til at sidde sammen med andre nytårsgæster.
Nytårsaften. Vi skaber rammerne for en aften fyldt med lækker mad, en varm og imødekommende atmosfære og glade gæster.Vi glæder os til at byde jer velkommen til en fantastisk nytårsfest, hvor vores medarbejdere vil stå til rådighed, og give jer den bedste nytårsaften. Vi sørger for det hele - I skal blot møde op med skønt humør og tage springet ind i 2025 sammen med os. NytårsmenuVelkomst:Gougeres med gammelknas og sortfodsskinke samtTærte med kaviar og estragonBobler: Cava Medin Middag:Stegt blomkål med Marcona mandler, brunet smør, syltet citron og kaviarHvidvin: Riesling, Alto Adige, Alois LagederGlaseret dansk hummer med tomat og chorizo-kompot, sprød tomatchip og sauce nage på syltede tomaterHvidvin: Pouilly-Fumé Prestige, Domaine Chatelain Krogmodnet ungkvæg fra Grambogård med crouqet på skank, dertil confiteret kartoffel, glaseret skorzonerrødder og trøffelsauceRødvin: Pez 2 - St. EmilionDessert på gold chokolade med yuzu og passionsfrugtDessertvin: Petit Guiraud ØKO 2. vin Château Guiraud, Sauternes Vi dækker op i restauranten ved minimum 4-mands borde til aftenens nytårsgæster. Vær derfor opmærksom på at man ved færre end 4 personer booket sammen, kan komme til at sidde sammen med andre nytårsgæster.