Vær med, når vi ser livestreamet af foredraget om Videnskaben bag øl.
Kom og vær med, når vi mødes og i fællesskab ser livestreamet af foredraget fra Aarhus Universitet, hvor vi skal høre om videnskaben bag øl.
Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker, som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.
Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper. Du smager dem én efter én, efterhånden som de gennemgås i foredraget.
Foredraget afholdes af lederen af Carlsbergs forskningslaboratorium, Birgitte Skadhauge, og chefbrygger samme sted, Erik Lund.
Læs mere om foredraget på https://ofn.au.dk/abstract/158
OBS: Vi har bestilt smagsprøver til 40.
Kom og vær med, når vi mødes og i fællesskab ser livestreamet af foredraget fra Aarhus Universitet, hvor vi skal høre om videnskaben bag øl.
Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker, som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.
Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper. Du smager dem én efter én, efterhånden som de gennemgås i foredraget.
Foredraget afholdes af lederen af Carlsbergs forskningslaboratorium, Birgitte Skadhauge, og chefbrygger samme sted, Erik Lund.
Læs mere om foredraget på https://ofn.au.dk/abstract/158
OBS: Vi har bestilt smagsprøver til 40.