6/11 kl. 19 hos DrikVin, Godthåbsvej 67, Frederiksberg. 250,- incl. en let anretning med pairing til forskellige tapas.
Knud Erik fra Vinos Al Andalus fører os igennem de forskellige sherry-typer, hvor vi smager vine fra små selvstændige topproducenter. Dvs. typerne Fino, Manzanilla, Palo Cortado, Amontillado, Olorosso og Cream. Det er ikke dybt nørdet, og dog alligevel både dybt, men dejlig let formidlet, hvad forskellene er på de forskellige typer.
Sherry, Jerez - eller Xeres på catalansk har været lidt i glemmebogen, men gør igen sit indtog, især gastronomisk, hvorfor en del af arrangementet går på at mærke og drøfte hvilke typer mad og smagselementer, der matcher de forskellige typer.
Det er International Sherry Week 4. - 10. november, hvilket er anledningen til at vi sætter disse vidunderlige flasker på menuen.
Glæd jer til nogle dejlige, - og meget forskellige sanseindtryk.
Knud Erik fra Vinos Al Andalus fører os igennem de forskellige sherry-typer, hvor vi smager vine fra små selvstændige topproducenter. Dvs. typerne Fino, Manzanilla, Palo Cortado, Amontillado, Olorosso og Cream. Det er ikke dybt nørdet, og dog alligevel både dybt, men dejlig let formidlet, hvad forskellene er på de forskellige typer.
Sherry, Jerez - eller Xeres på catalansk har været lidt i glemmebogen, men gør igen sit indtog, især gastronomisk, hvorfor en del af arrangementet går på at mærke og drøfte hvilke typer mad og smagselementer, der matcher de forskellige typer.
Det er International Sherry Week 4. - 10. november, hvilket er anledningen til at vi sætter disse vidunderlige flasker på menuen.
Glæd jer til nogle dejlige, - og meget forskellige sanseindtryk.
Entré: 250 kr