Spring til indhold

Julerestaurant

Diverse: Gastronomi

Arrangement i november og december på Cold Hand Vinery. Fredage - aften kl. 18.00-21.30 pris: 560 kr. pr. person. Lørdag - frokost kl. 12.00-15.00 pris: 460 kr. pr. person.

Årets julemenu er inspireret at den klassiske julefrokost, med et hjemmelavet Cold Hand twist.
Den består af et koldt tag-selv heat - efterfulgt af et varmt heat og afsluttes med en dessert.
Til hvert heat præsenteres 2 forskellige Cold Hand vine og et alkoholfrit alternativ.

Menu:

Det Kolde Heat:
  • Æblesild, økologisk æg, karrycreme, syltede rødløg
  • Røde julesild med tomat, peber og dild
  • Gravad/rimmet hvid fisk med dressing
  • Hertil rugbrød og smør


Anrettet som tag-selv på buffet

Det Varme Heat:
  • Spicy and i bao
  • Glaseret juleskinke med æble og stegt kål
  • Rodfrugtsgratin
  • Kompot med tranebær og pære
  • Salat med æbler og selleri
  • Julesauce


Anrettet som tag selv på buffet

Dessert:
  • Juletrifli med kirsebær, kanelkager, ristede mandler og julecreme


Det Søde:
  • Konfekt og kaffe (kun fredag aften..)


Vores julebutik holder åbent for lidt indkøb af vores lækre vine, samt andre danske specialiteter efter spisning. Der vil ligeledes være mulighed for at høre lidt mere om vineriet.