DAOU AFTEN. STRYGET Restaurant & H.J. Hansen Vin inviterer til en spændende aften i selskab med god mad og skønne vine fra DAOU Family Estates.
Vi får besøg af Pieter du Toit fra californiske DAOU Family Estates, han vil kommentere de vine der serveres på aftenen. Vinsmagning Det er med glæde at vi som vanligt kan velkommen til en aften i selskab med spændende vine fra DAOU. Vi starter med en apéritif i STRYGET vinbar i stueetagen. Kl. ca. 18.20 går vi i musiksalen og smager 3 topvine: Så vi lover det ikke bliver kedeligt. Efter smagningen går vi i STRYGET Restaurant hvor vi skal nyde en lækker 3-retters middag med de fantastiske vine fra DAOU Family Estates. DAOU Family Estates For Winemaker Daniel Daou hos DAOU Vineyards går hele missionen ud på at skabe vin, som er et rent udtryk for detterroir, den kommer fra. Georges og Daniel Daou satte sig forat finde et uovertruffent terroir til produktion af Cabernet Sauvignon, en søgen der førte dem til DAOU Mountain. Den berømte russiske ønolog, André Tchelistcheff, har hyldet bjerget som »en juvel af økologiske elementer« og DAOUs benchmark Patrimony, er især et flot resultat af terroir. Evt. spørgsmål kan rettes til Restaurantchef Klaus Nielsen på telefon 30 80 69 73.
Vi får besøg af Pieter du Toit fra californiske DAOU Family Estates, han vil kommentere de vine der serveres på aftenen. Vinsmagning Det er med glæde at vi som vanligt kan velkommen til en aften i selskab med spændende vine fra DAOU. Vi starter med en apéritif i STRYGET vinbar i stueetagen. Kl. ca. 18.20 går vi i musiksalen og smager 3 topvine: Så vi lover det ikke bliver kedeligt. Efter smagningen går vi i STRYGET Restaurant hvor vi skal nyde en lækker 3-retters middag med de fantastiske vine fra DAOU Family Estates. DAOU Family Estates For Winemaker Daniel Daou hos DAOU Vineyards går hele missionen ud på at skabe vin, som er et rent udtryk for detterroir, den kommer fra. Georges og Daniel Daou satte sig forat finde et uovertruffent terroir til produktion af Cabernet Sauvignon, en søgen der førte dem til DAOU Mountain. Den berømte russiske ønolog, André Tchelistcheff, har hyldet bjerget som »en juvel af økologiske elementer« og DAOUs benchmark Patrimony, er især et flot resultat af terroir. Evt. spørgsmål kan rettes til Restaurantchef Klaus Nielsen på telefon 30 80 69 73.