Kom med til en helt særlig aften når dygtige kokke fra hele branchen samles til en festaften for gastronomien, både som gæster og bag gryderne.
På aftenen uddeler fonden også kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok, som er en pris der går til en kok, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi
Fondens kokke serverer en seks-retters menu med vine, der er præmier fra aftenens sponsorer at vinde og det bliver en aften der fejrer branchen, sammen med branchen.
Menu
Snacks & bobler
Retter fra Fondens Kokke
Prisen er inklusiv aftenens vine.
På aftenen uddeler fonden også kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok, som er en pris der går til en kok, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi
Fondens kokke serverer en seks-retters menu med vine, der er præmier fra aftenens sponsorer at vinde og det bliver en aften der fejrer branchen, sammen med branchen.
Menu
Snacks & bobler
Retter fra Fondens Kokke
- Anita Klemensen, Studenterkilden
- John Kofoed, Sortebro Kro
- Claus Christensen, Den Lille Røde
- Thomas Pasfall, Tangkrogen
- Vivi Schou, tidliger Restaurant Babette
- Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro
Prisen er inklusiv aftenens vine.