Kom med til en eksklusiv og intim vinaften hos Vinimondo på Christianshavn. Vi inviterer dig indenfor i det "hemmelige" showroom og byder på lækker charcuterier og ost fra vores venner på Sankt Annæ 8.
Vores ven og samarbejdspartner Federico Raviola fra vinhuset FRASCA la Guaragna kommer hele vejen fra Italien og indtager rummet med viden, passion og selvfølgelig 6 fantastiske vine fra Piemontes nye stjerneområde, Nizza Monferrato
Nyd de strålende vine, hyg dig og måske bliver du endda klogere!
Lineup i følgeskab med charcuterier ost, brød og vand:
1)
Frasca Monferrato Bianco DOC "Séj" (hvidvin)
2) Frasca - Freisa d' Asti DOC 2020
3) Frasca Grignolino d' Asti DOC 2022
4) Frasca Barbera d' Asti DOCG 2020
5) Frasca Nizza DOCG 2020
6) Frasca La Guaragna "La Veja" Nizza DOCG
Historien:
Vinimondo er beliggende i det 400 år gamle pakhus på Overgaden Neden Vandet 19A.
Her har vi et intimt og stemningsfyldt showroom, hvor vi afholder eksklusive Masterclasses, hvor vi kun har plads til 20 personer.
Vi tager godt imod alle gæster og guider med vores store faglighed og passion for vin.
Vinhuset FRASCA er drevet af et stjernespækket hold, der blandt andet tælle Mateo Gerbi, der tidliger har stået i spidsen fra Barolo producenten Bruno Giacorsa.
Frasca La Guaragna blev etableret i 2018 i Piemonte's Nizza Monferrato af Curtis Frasca (NYC) og den kendte vinmager, Matteo Gerbi . Curt er italiensk-amerikansk (hans bedstefar blev født i Italien) og bor i New York. Han forlod musikbranchen efter en succesrig karriere på 20 år og fandt igennem gastronomien og vinen en ny vej at udtrykke sin kreativitet på. Curt's dybe kærlighed til Piemontes vine, især Barbera-druen førte ham på sporet af Nizza Monferrato, hvor traditioner, mennesker, landskab, mad og (først og fremmest) vin forenes på en unik måde.
Matteo Gerbi er vinmageren, født og opvokset i en lille landsby tæt på Asti. I mange år var han kældermester og ansvarlig for vinene hos ikoniske vinproducenter i Langhe-regionen ( bl.a Bruno Giacosa og G.D. Vajra) med drømmen om en dag selv at lave store vine i Nizza Monferrato og især at slå et slag for Barbera-druens virkelige potentiale.
Da Curt og Matteo mødtes, forstod de, at de delte den samme vision: at skabe noget nyt sammen, kvalitetsorienteret og respektfuldt over for såvel mennesker, traditioner og miljø, og som kunne sætte det unikke terroir i dette lille hjørne af Monferrato i det rette lys. Matteo og Curt valgte at købe 22 hektar vinmarker omkring Nizza Monferrato ud af næsten 250 hektar, de besøgte på mindre end et års tid. Allerede året efter i 2019 høstede de og deres første årgang var skabt.
"La Guaragna" er en historisk "cascina" , hvor den nye vinkælder snart vil blive opført med særlig fokus på bæredygtighed. Filosofien er den enkle: kun frugt dyrket på ejendommen, miljøvenlig vingårdsdrift (certificering for integreret landbrug), manuel høst i kasser og stræben efter at lave afbalancerede og elegante vine, hvor den primære frugt og drueidentitet altid er det kvalitative fokus, men med potentiale til også at kunne ældes med ynde... Den vigtigste dyrkede druesort er Barbera (ca. 75% af produktionen), resten af produktionen er baseret på andre sorter som Arneis, Riesling, Grignolino og Freisa.
Vores ven og samarbejdspartner Federico Raviola fra vinhuset FRASCA la Guaragna kommer hele vejen fra Italien og indtager rummet med viden, passion og selvfølgelig 6 fantastiske vine fra Piemontes nye stjerneområde, Nizza Monferrato
Nyd de strålende vine, hyg dig og måske bliver du endda klogere!
Lineup i følgeskab med charcuterier ost, brød og vand:
1)
Frasca Monferrato Bianco DOC "Séj" (hvidvin)
2) Frasca - Freisa d' Asti DOC 2020
3) Frasca Grignolino d' Asti DOC 2022
4) Frasca Barbera d' Asti DOCG 2020
5) Frasca Nizza DOCG 2020
6) Frasca La Guaragna "La Veja" Nizza DOCG
Historien:
Vinimondo er beliggende i det 400 år gamle pakhus på Overgaden Neden Vandet 19A.
Her har vi et intimt og stemningsfyldt showroom, hvor vi afholder eksklusive Masterclasses, hvor vi kun har plads til 20 personer.
Vi tager godt imod alle gæster og guider med vores store faglighed og passion for vin.
Vinhuset FRASCA er drevet af et stjernespækket hold, der blandt andet tælle Mateo Gerbi, der tidliger har stået i spidsen fra Barolo producenten Bruno Giacorsa.
Frasca La Guaragna blev etableret i 2018 i Piemonte's Nizza Monferrato af Curtis Frasca (NYC) og den kendte vinmager, Matteo Gerbi . Curt er italiensk-amerikansk (hans bedstefar blev født i Italien) og bor i New York. Han forlod musikbranchen efter en succesrig karriere på 20 år og fandt igennem gastronomien og vinen en ny vej at udtrykke sin kreativitet på. Curt's dybe kærlighed til Piemontes vine, især Barbera-druen førte ham på sporet af Nizza Monferrato, hvor traditioner, mennesker, landskab, mad og (først og fremmest) vin forenes på en unik måde.
Matteo Gerbi er vinmageren, født og opvokset i en lille landsby tæt på Asti. I mange år var han kældermester og ansvarlig for vinene hos ikoniske vinproducenter i Langhe-regionen ( bl.a Bruno Giacosa og G.D. Vajra) med drømmen om en dag selv at lave store vine i Nizza Monferrato og især at slå et slag for Barbera-druens virkelige potentiale.
Da Curt og Matteo mødtes, forstod de, at de delte den samme vision: at skabe noget nyt sammen, kvalitetsorienteret og respektfuldt over for såvel mennesker, traditioner og miljø, og som kunne sætte det unikke terroir i dette lille hjørne af Monferrato i det rette lys. Matteo og Curt valgte at købe 22 hektar vinmarker omkring Nizza Monferrato ud af næsten 250 hektar, de besøgte på mindre end et års tid. Allerede året efter i 2019 høstede de og deres første årgang var skabt.
"La Guaragna" er en historisk "cascina" , hvor den nye vinkælder snart vil blive opført med særlig fokus på bæredygtighed. Filosofien er den enkle: kun frugt dyrket på ejendommen, miljøvenlig vingårdsdrift (certificering for integreret landbrug), manuel høst i kasser og stræben efter at lave afbalancerede og elegante vine, hvor den primære frugt og drueidentitet altid er det kvalitative fokus, men med potentiale til også at kunne ældes med ynde... Den vigtigste dyrkede druesort er Barbera (ca. 75% af produktionen), resten af produktionen er baseret på andre sorter som Arneis, Riesling, Grignolino og Freisa.