Gastronomisk fyraftenmøde med mulighed for at købe årets bedste julegaver. Kirke Saaby og omegn har spændende kulinariske virksomheder. Blandt andet Lejre mikropølsemager.
Manden bag Lejre Mikropølsemageri er Pølsemageren Henrik Rasmussen, som er anden generation pølsemager i familien. Idéen bag Mikro-pølsemageriet opstod på baggrund af, at det ikke var muligt at få grillpølser produceret i ordentlig kvalitet til den eksisterende forretning www.grillcatering.dk
Størsteparten af opskrifterne bygger på gamle principper og har været familiens eje i mere end 50 år.
Og så har vi besøg af Henrik Hammer fra Vintre Mølle Destilleri. Vintre Møller Destilleri er placeret i et gammelt bryggeri på Midtsjælland. Ved bryggeriet af der en gammel vandmølle, der har produceret mel, garn, øl og andre dejlige produkter sinde 1374. Hos Hammer & Son høster de grynene og botanicals fra grundene omkring destilleriet. Området er naturbeskyttet og målet er at være så bæredygtig som overhoved muligt. Det betyder ingen pesticider eller gødning. Alt sammen uden at gå på kompromis med naturen. In Concordia Cum Natura!
Vi skal til fyraftenmødet smage på destilleriets produkter som gin og vodka og pølsemagerens pølser. Og der vil være mulighed for at købe produkter fra de to virksomheder, som kan blive årets bedste julegave til en man holder af
Tilmelding snarest på pjs@km.dk. Arrangementet er gratis.
Manden bag Lejre Mikropølsemageri er Pølsemageren Henrik Rasmussen, som er anden generation pølsemager i familien. Idéen bag Mikro-pølsemageriet opstod på baggrund af, at det ikke var muligt at få grillpølser produceret i ordentlig kvalitet til den eksisterende forretning www.grillcatering.dk
Størsteparten af opskrifterne bygger på gamle principper og har været familiens eje i mere end 50 år.
Og så har vi besøg af Henrik Hammer fra Vintre Mølle Destilleri. Vintre Møller Destilleri er placeret i et gammelt bryggeri på Midtsjælland. Ved bryggeriet af der en gammel vandmølle, der har produceret mel, garn, øl og andre dejlige produkter sinde 1374. Hos Hammer & Son høster de grynene og botanicals fra grundene omkring destilleriet. Området er naturbeskyttet og målet er at være så bæredygtig som overhoved muligt. Det betyder ingen pesticider eller gødning. Alt sammen uden at gå på kompromis med naturen. In Concordia Cum Natura!
Vi skal til fyraftenmødet smage på destilleriets produkter som gin og vodka og pølsemagerens pølser. Og der vil være mulighed for at købe produkter fra de to virksomheder, som kan blive årets bedste julegave til en man holder af
Tilmelding snarest på pjs@km.dk. Arrangementet er gratis.