Vi følger op på forårets ølsucces, og dykker ned i de mange gærede drikke man nød i Middelalderen.
I Middelalderen drak man nemlig også frugtvin, mjød og mange andre spændende ting. Gennem 8-10 smagsprøver, skal vi smage på klimaforandringer, fyrstelige ægteskabsalliancer og lokal lollisk 'terroir' med århundreder lange aner. Til vin- og mjødsmagninger serveres en let anretning af små deleretter af både middelalderlig og moderne karakter med lidt brød til.
Vært og guide på denne smags-tidsrejse vil være Middelaldercentrets nye chef, Andreas Bonde Hansen.
Pris: 275 (foredrag, smagsprøver og let anretning).
I Middelalderen drak man nemlig også frugtvin, mjød og mange andre spændende ting. Gennem 8-10 smagsprøver, skal vi smage på klimaforandringer, fyrstelige ægteskabsalliancer og lokal lollisk 'terroir' med århundreder lange aner. Til vin- og mjødsmagninger serveres en let anretning af små deleretter af både middelalderlig og moderne karakter med lidt brød til.
Vært og guide på denne smags-tidsrejse vil være Middelaldercentrets nye chef, Andreas Bonde Hansen.
Pris: 275 (foredrag, smagsprøver og let anretning).