Spring til indhold

Winemaker's Dinner - Tenuta La Massa

Diverse: Gastronomi

Pris: 795 kr., inkl. vine og 3-rettersmenu. Tid: 30. juli kl. 18-22. Sted: Vinbar Trianglen No. 7. Trianglen 7, 2100 Kbh. Ø.

Kom til en unik aften i den ypperste gastronomis tegn, når vinplatformen Kobaj i samarbejde med Vinbar Trianglen No. 7 og den toscanske superproducent Tenuta La Massa inviterer til en eksklusiv Winemaker's Dinner.

Giampaolo Massa kalder sig selv for rebel, fordi han i hjertet af Chianti Classico-området dyrker franske druer side om side med den lokale Sangiovese. De lokale vinmyndigheder er ikke meget for denne utidige flirt med f.eks. Merlot, Petiti Verdot og Cabernet Sauvignon, men når verdens førende anmeldere år efter år kaster 95 til 99 point efter La Massas vine, forstummer den værste kritik ...

Denne aften på Østerbro får 46 heldige/hurtige entusiaster chancen for ikke kun at nyde en klassisk italiensk menu, men også for at smage La Massas fantastiske vine og bestille dem til en ekstra attraktiv pris. Programmet bliver:

Første ret:

Bruschetta med ricotta/chevre-creme og sæsonens topping. Bruschetta med solmodne tomater

Hertil supertoscaneren La Massa 2020 (96 p. Wine Enthusiast)

Anden ret:

Charcuteri med italienske pølser, parmaskinke og bønner vendt i parmesancreme samt artiskokhjerter og oliven.

Hertil La Massa Carla 6 Sangiovese i tre forskellige årgange (98 p. Robert Parker)

Tredje ret:

Sæsonens tatar og vitello tonnato.

Hertil supertoscaneren Giorgio Primo i tre forskellige årgange (98 p. Parker, 99 p. Falstaff).