Spring til indhold

Mad fra Italiens grønne hjerte

Diverse: Andet

Italienske klassikere. Er du sikker på, at du ved hvordan man. Laver carbonara? Eller hvilke ingredienser du skal bruge til at lave ragù? Vær. Med til en aften hvor vi tilbereder klassiske italienske retter efter de ægte.

Opskrifter.

Få gode ingredienser til at lave
enkle, lækre retter som har gjort italiensk mad berømt og elsket verden rundt.
Italiensk stemning og sjove fortællinger om Italiens og italiensk mad til at
kryddere det hele.

MAD FRA ITALIENS GRØNNE HJERTE

En lille region i hjertet af Italien,
som er kendt for dens uberørt natur, smukke byer, og dens typiske mad.
Bælgfrugter, svampe, trøfler, asparges, ost, skinke bruges i traditionelle
opskrifter som laves i dag som i går, og som kan give dig inspiration til lækre
retter til hverdagsmad. Kom og lær, hvordan man laver hjemmelavet "ciriole"
("tykke" spaghetti af mel og vand), en smagfuld linsesuppe eller hvordan man
bruger asparges til frittata (æggekage) eller pastasauce. Matr./mad er incl

Underviser: Giulia Pierucci
Hold: 8324219002.