Spring til indhold

Caribisk danseundervisning i skoven ( Bachata og vild bar)

Diverse: Workshop

"Smag på caribisk social dans og vild bar"-når Skoven og Bachata Dominicana Copehagen byder op til dans og vilde drinks. Kulnatur-foreningen på Skodsborg station(Skovfit.dk) byder dig velkommen ind i den eksotiske bøgeskov - til en uforglemmelig dag.

Mette Larsen er kvinden bag Bachata Dominicana Copenhagen. Hun underviser i latin amerikanske partner- og social danse, så som Merengue, Bachata og Salsa.
Mette har undervist i forskellige danse siden 2008 - men blev grebet af de latin amerikanske rytmer da hun første gang besøgte Cuba i 2016 - og har efterfølgende besøgt både Cuba og Den dominikanske republik et utal af gange for at dykke dybere ned i dansen.
Hun underviser med hjertet og kulturen i fokus, og bringer god stemning og opløftet energi.

Jeanett Debb er vært i Kulnaturhuset på Skodsborg station - her er der både skovfit.dk og sanketurte og jazz om bålet, vild mad m.m. Jeanett er bl.a. forfatter til de grønne bøger "Skovens spisekammer", "Vild med gran i køkkenet" og "Træn med naturen". Hun vil sørge for at de grønne rammer mixer ind i den caribiske stemning.

Prisen er 250 kr.
Medlemspris af Kulnaturforeningen (Skovfit.dk) 175 kr. (Husk at trykke på pilene ud for prisen til højre)
Er du endnu ikke medlem af det grønne skovunivers Kulnatur-foreningen (Kulnaturhuset), så kan du melde dig ind HER for 200 kr for et helt år.