Spring til indhold

Mad & Fad: Vindaloo som i Goa

Diverse: Gastronomi

Namaste - den indiske kok er tilbage. Denne gang under åben himmel, i let skygge under den smukke kastanje på en (forhåbentlig) solbeskinnet torsdag aften. Vi skal til Goa i det vestlige Indien.

Luften er ladet med sommer, røgelse og kosmisk kærlighed. Shiva, Ganesh og Brahman har velsignet os med en oplevelse som vi skal dele. Kokken husker Goa for de lange sandstrande og abeøen ved Palolems lagune, hvor han næsten blev adopteret af de nært beslægtede væsner - aberne!

Der vil blive læst højt af dagbogen fra Indiensrejsen som varede det halve af år 2000, og på menuen er en kærligt tilberedt vindaloo, retten som er en klassiker i Goa, hvor enhver tuktuk-chauffør kan vise dig hen til det bedste vindaloo-sted.

I vores version er retten tilberedt med kylling, og vi serverer den i en mildere udgave, så du kan overkomme din ayurvediske massage dagen efter.