Spring til indhold

Vildt Aften

Diverse: Gastronomi

Den 9. november inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Den 9. november inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Glæd dig til at opleve en delikat 7-retters menu med vildt skudt af Mette Karin på Vejrø. Lad dig forføre af smagene fra naturen og deltag i en aften fyldt med god stemning og kulinarisk nydelse på Vejrø.

Om Mette Karin

Mette Karin Petersen, også kendt som Jaegerinden, er passioneret jæger og formidler af bæredygtigt vildtkød. De sidste syv år har hun som udgangspunkt kun spist kød hun selv har skudt, hvilket der er en helt særlig grund til. Det er nemlig det mest bæredygtige og klimavenlige valg, hvis man vil spise kød - samt det med højst dyrevelfærd, hvis du spørger Mette. I 2021 færdiggjorde hun sin uddannelse som Oplevelsesøkonom med speciale i markedsføring af jagt, og har siden drevet sit eget digitale marketingsbureau, med fokus på jagt og outdoor.

Hvad du kan se frem til...

Snacks

Tærte af rådyrblod med vildt-tatar og kirsebær

Kebab af rådyrhjerte med solbær og malt bbq

Menu

Fasan schnitzel med brunet smør og umodne bær

And, karl-johan og brombær

Hare, bivoks og røget marv

Buk, knoldselleri og trøffel

Myseost, kartoffelskræller og birketræ

Petit four

Inkluderet er

Sejlads Til Vejrø

Kaffe & kage i Jagtstuen

Velkomstdrink

7 serveringer med tilhørende vinmenu

Kaffe & Petit four

Overnatning & Morgenmad

Sejlads fra Vejrø

Pris

Double, Deluxe: 8495 DKK / 2 per

Junior Suite: 9495 DKK / 2 per.