Spring til indhold

Folkemødemiddagen 2024 - Lolland-Falster på menuen

Diverse: Gastronomi

Folkemødemiddagen 2024 sætter Lolland-Falster på menuen og præsenterer på nogle af de mange delikatesser, som lokalområdet har at byde på; nye kartofler og asparges, jordbær, lokalskudt vildt og meget mere.

Middagen er Madens Folkemødes officielle festmiddag og afholdes i den smukke lade på Engestofte.

Middagen indledes med velkomsttale af Borgmester Simon Hansen, Guldborgsund Kommune og Kasper Fogh Hansen, bestyrelsesformand i Madens Folkemøde.

Årets Folkemødetale afholdes af forfatter, restauratør og tv-vært Adam Price.

FOLKEMØDEMENU:
  • På bordet: Søndersø-brød fra Pabst Bakery, kyllingelevermousse lavet af kyllinger fra Dalbakkegaard samt Loke-friskost og saltet smør fra Arla Unika.
  • Gonzalez Feilbergs vildtsommergryde med quenelles af lokalskudt sommerbuk i sauce velouté med asparges, kartofler og ærter fra Gårdbutikken Marielyst.
  • Udvalgte oste hentet på Madens Folkemødes madmarked; Brie fra Møn fra Hårbølle Mejeri. Tange Sø Ost fra Mammen Mejerierne. Sirius fra Arla Unika. Serveres med lokalt tilbehør.
  • Nysted Bageris jordbærtærter med lokale bær
Prisen for menuen er 375 kr. og inkluderer postevand. Vin, øl og ikke-alkoholiske drikke kan købes i baren

Tak til Arla Unika for at bidrage med lækre mejeriprodukter til hele menuen, og Lidl Danmark for at bidrage med den prisbelønnede Tange Sø Ost fra En Bid af Danmark-sortimentet.