Spring til indhold

"Vild" sommer tapas

Diverse: Andet



I et samarbejde mellem Friluftslauget og Myrthue vil 2 dygtige naturvejledere hjælpe deltagerne med at sanke urter, og der er sammensat en spændende smagsoplevelse gennem forskellige Tapas retter. Desuden vil der indgå specialiteter fra lokale leverandører som Enghavegård Osteri, Varde Ådal Lam og Guldager Highland Cattle.

Friluftslaugets båleksperter vil sørge for, at bål og vejledning er på plads når maden skal tilberedes.

Program:
Kl. 16.00 Ankomst og gennemgang af dagens program
Kl. 16.20 Sanketur med Naturvejlederne, Bodil Kristensen og Thomas Brochstedt
Kl. 17.30 Vi tilbereder sammen retter af lokale råvarer og jeres sanke produkter. Der vil være opskrifter på mindst 10 små retter, og derudover håber vi, at alle vil freestyle, så vi også finder på flere retter undervejs.
Kl. 19.30 Spisning. Undervejs i tilberedningen vil der givet komme smagsprøver, men vi dækker bord til sidst, så vi kan fortælle om alt det, vi har skabt.
Kl. 21.00 Oprydning
Kl. 22.00 Den smukke solnedgang over Ho Bugt nydes, og aftenen slutter.

Pris pr. person kr. 255,- kr. inkl. små smagsprøver på vin og saft. Resten af drikkevarerne skal du selv medbringe.

I tilfælde af meget dårligt vejr kan aflysning komme på tale.

Tilmelding og betaling til formand for Friluftslauget, Arne Kopp Sørensen via MobilePay: 4604CT.

Tilmeldingsfrist d. 20. maj. Der er plads til 40 deltagere - så først til mølle!

Har du spørgsmål kan du kontakte: Arne Kopp Sørensen, 21213026 eller Anders Kristensen, 23450776.