Spring til indhold

Madmødet 2024: Velkommen Til Vesterhavskøkkenet På Åben Mark

Diverse: Gastronomi

Oplev en fortryllende aften med lokale delikatesser og søde lækkerier. TEMATISK MENU: Lokale økologiske råvarer og specialiteter præsenteret i en smagfuld og sød symfoni under åben himmel.

Vi præsenterer med stolthed en enestående menu sammensat af produkter fra syv af vores fantastiske lokale producenter, der hver især bidrager med deres ekspertise:
  • Stikkelsbærpesto med madbrød fra Gårdbageren
  • Franskbrød med dejlig honning fra Bigaarden mellem Hav & Hede
  • Gedeoste fra Nørgård Geder med kiks og solbærmarmelade
  • Ribskage og solbærroulade fra Gårdbageren
  • Økologisk stikkelsbæris fra Hveddegård Is
  • Udvalg af småkager med Gårdbagerens kaffe fra Hedekaffe.


Denne gastronomiske oplevelse vil ikke kun forkæle dine smagsløg, men også sætte fokus på samarbejde, bæredygtighed og biodiversitet.

Der vil være mulighed for at købe produkter fra producenterne (medarrangørerne) på aftenen/dagen:
  • Gårdbageren sælger brød, kager og marmelade
  • Bigaarden mellem Hav & Hede sælger honning
  • Hveddegård Is sælger Bondegårdsis
  • Vesterhavsmost sælger et udvalg af æblemost
  • Økoladen sælger oste fra Nørgård Geder og safte fra Søbogård samt egenproducerede økologiske grøntsager


Pris: 180 DKR for voksne, børn op til 12 år til ½ pris. Åben for reservation -

Tidspunkt: Tirsdag d. 21. maj, kl. 19:30; torsdag d. 23. maj, kl. 18:00 og lørdag d. 25. maj, kl. 14:30.

Book din plads på her

Kontakt: turist@visitvesterhavet.dk.