Spring til indhold

Bearnaise- og legeringskursus m. Jesper Lauritsen

Diverse: Undervisning

Tilmeld dig en spændende og lærerig dag som står i legeringens tegn. På dette kursus med æg i fokus, bliver du guidet igennem en spændende verden af legeringer.

Sammen med Jesper Lauritsen kommer du til at lære hvordan du laver den perfekte håndpiskede bearnaise fra bunden, på den helt klassiske franske måde, samt den hurtigere med en stavblender. Der bliver snakket om hvordan ægget binder fedtstoffet og sikrer en legering både ved sauce og mayonnaise.
På selve kurset kommer du til at komme igennem følgende:

Bearnaise på to måder
Mayonnaise og hvordan du tilsætter smag med både grøn olie og urter
Ismasse og hvordan den legeres

Vi slutter kurset af med at grille en lækker frokostbøf til vores Bearnaise, og serverer lidt kartofler til vores mayonnaise, som vi sammen kan nyde i fællesskab
Til sidst skal I smage på jeres lækker is, mens der er rig mulighed for at shoppe ind i hele Kitchen Living Dinings lækre sortimentet til ekstra favorable priser.
Alle der deltager modtager en goodiebag til en værdi á 249,95 kr
Traditionen tro byder vi i Kitchen Living Dining velkommen med et glas bobler.
Købet er bindende, men du er selvfølgelig altid velkommen til at give din billet videre, hvis du selv bliver forhindret i at deltage.