8-DAGES VINKURSUS FOR HORECA OG PRIVATEPå Fordybelse i Vin går vi i dybden med de vigtigste vinlande og regioner. Vi fokuserer på begreber som terroir, Grand Cru samt vinstile som Bourgogne Blanc, Champagne og Sauternes.
Du forfiner også din smageteknik og udvider din viden om mad- og vinsammensætning. Kurset er velegnet som faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en udvidet grundviden om vin samt selvstændigt at kunne eksekvere vinservice, mad- og vinsammensætning, og opnå en mere avanceret smageteknik mm. Kurset er på mellemniveau (niveau III) og kræver et minimum af forudgående viden om vin og smageteknik.KursusdatoerTorsdage: 19. sep.·26. sep.·03. okt.·10. okt.·24. okt.·31. okt.·07. nov.·14. nov.Undervisning alle dage kl. 10.30 -17.30KursusprogramDag 1: Vitikultur · Vinifikation Internationale druer · SmageteknikDag 2: Frankrig: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Alsace, RhôneDag 3: Tyskland: Mosel, Rheingau, Rheinhessen · ØstrigDag 4: Spanien: Rioja, Ribera del Duero, Priorat, Rias Baixas · Portugal · MidtvejsvejsprøveDag 5: Italien: Piemonte, Toscana, Veneto, SicilienDag 6: Den Nye Verden: USA, Australien, New Zealand, Sydafrika, Chile, ArgentinaDag 7: Mousserende vin · Mad og vin · EksamenstræningDag 8: Forstærkede vine · Søde vine · EksamenDet lærer du
Lær om internationale druer og regionale druer og deres karakteristika.
Få dybdegående viden om begrebet terroir, der refererer til det unikke samspil mellem jordbund, klima og topografi i en given vinregion og hvordan det påvirker smagen af vine fra området.
Smag dig gennem 40+ vine og forfin din evne til at smage, dufte og analysere vin.
Udvikl dine servicefærdigheder yderligere gennem øget kendskab til druer, vine og vinstile, og bliv bedre til at vejlede gæster til at vælge vine, der passer til deres smag og præferencer.
Lær at identificere endnu flere druer gennem blindsmagning.
Forstå samspillet mellem maden og vinens smagselementer og tekstur, og hvordan du anvender disse principper til at lave det perfekte vin og mad match.
Pris*
Privatpersoner DKK 16.500 (ex. moms)
HoReCa/erhverv DKK 20.625 (inkl. moms)
*Bemærk at kurset er momsfritaget for privatpersoner. Ved faktura til erhverv pålægges moms
Prisen inkluderer
48 timers undervisning·Kompendier til hver undervisningsgang·Frokost, the/kaffe·Vine til smagning ·Sølvnål og diplom for bestået kursus
Vidste du, at..
personer som tidligere har gennemført Introduktion til Vin Niveau II opnår 2.000 i rabat ved tilmelding til Fordybelse i vin?
Du forfiner også din smageteknik og udvider din viden om mad- og vinsammensætning. Kurset er velegnet som faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en udvidet grundviden om vin samt selvstændigt at kunne eksekvere vinservice, mad- og vinsammensætning, og opnå en mere avanceret smageteknik mm. Kurset er på mellemniveau (niveau III) og kræver et minimum af forudgående viden om vin og smageteknik.KursusdatoerTorsdage: 19. sep.·26. sep.·03. okt.·10. okt.·24. okt.·31. okt.·07. nov.·14. nov.Undervisning alle dage kl. 10.30 -17.30KursusprogramDag 1: Vitikultur · Vinifikation Internationale druer · SmageteknikDag 2: Frankrig: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Alsace, RhôneDag 3: Tyskland: Mosel, Rheingau, Rheinhessen · ØstrigDag 4: Spanien: Rioja, Ribera del Duero, Priorat, Rias Baixas · Portugal · MidtvejsvejsprøveDag 5: Italien: Piemonte, Toscana, Veneto, SicilienDag 6: Den Nye Verden: USA, Australien, New Zealand, Sydafrika, Chile, ArgentinaDag 7: Mousserende vin · Mad og vin · EksamenstræningDag 8: Forstærkede vine · Søde vine · EksamenDet lærer du
Lær om internationale druer og regionale druer og deres karakteristika.
Få dybdegående viden om begrebet terroir, der refererer til det unikke samspil mellem jordbund, klima og topografi i en given vinregion og hvordan det påvirker smagen af vine fra området.
Smag dig gennem 40+ vine og forfin din evne til at smage, dufte og analysere vin.
Udvikl dine servicefærdigheder yderligere gennem øget kendskab til druer, vine og vinstile, og bliv bedre til at vejlede gæster til at vælge vine, der passer til deres smag og præferencer.
Lær at identificere endnu flere druer gennem blindsmagning.
Forstå samspillet mellem maden og vinens smagselementer og tekstur, og hvordan du anvender disse principper til at lave det perfekte vin og mad match.
Pris*
Privatpersoner DKK 16.500 (ex. moms)
HoReCa/erhverv DKK 20.625 (inkl. moms)
*Bemærk at kurset er momsfritaget for privatpersoner. Ved faktura til erhverv pålægges moms
Prisen inkluderer
48 timers undervisning·Kompendier til hver undervisningsgang·Frokost, the/kaffe·Vine til smagning ·Sølvnål og diplom for bestået kursus
Vidste du, at..
personer som tidligere har gennemført Introduktion til Vin Niveau II opnår 2.000 i rabat ved tilmelding til Fordybelse i vin?