Spring til indhold

Højskoledage

Diverse: Foredrag

Ole G. Mouridsen, Institut for fødevarevidenskab, Kbh. Universitet, Det danske gastronomiske akademi holder foredraget: "Den grønne omstilling og vores mad".

Vi skal spise mindre kød og mere grønt både for sundhedens skyld, men nu også for klimaets skyld og i bæredygtighedens navn. Problemet er 'bare,' at det grønne mangler de grundsmage, især sød, umami, vi evolutionært er
betinget til at eftertragte.

Foredragsholderen kommer med et par konkrete forslag og opskrifter, som alle nemt kan praktisere i eget køkken. Det drejer sig om smag, og foredraget vil selvfølgelig være ledsaget af en række smagsprøver.

Højskoledagene afholdes i Clemenshuset, Sct. Clemens kirke hver anden onsdag kl. 10.30-13.30.

Dagens program:
10:30-11:00: Fællessang fra Højskolesangbogen
11:00-12:00: Foredrag
12:00-12:30:Frokost (man medbringer selv mad og drikke)
12:30-13:30: foredrag fortsat og/eller debat.

Højskoledagene er åbne for alle.

Pris: 70 kr. pr. foredrag - eller 300 kr. for en sæson (1/2 år).
Tilmelding og kontant betaling ved mødet til kassereren.
Oplysninger hos formanden Hanne Hjørlund, tlf. 4034 4012.