Laver du de samme salater igen og igen? Kom på salat-kursus denne sommer og få inspiration til at lave lækre salater, der både er mættende og fyldt med. umami-smag.
Hver undervisningsgang laver vi forskellige salater som f.eks. en japansk inspireret lun salat med stegt blomkål, goma-dressing og granatæble eller en italiensk inspireret brødsalat med solmodne tomater og grillede grøntsager.
På dette sommerkursus får du også inspiration til lækre dips, dressinger, hummus m.m. som altid kan stå klar i køleskabet, og du kan på den måde hurtigt klargøre de lækreste grøntretter uden besvær. Der bruges som udgangspunkt altid råvarer i sæson, så man kan tilpasse sine salater og grønsagsretter til sæsonen.
Eksempler på retter som kan laves - alt efter hvad der er i sæson:
Medbring
Forklæde, karklude, viskestykker, en god kokkekniv og 2-3 bøtter til evt. rester.
Værd at vide
Kurset er for alle, og man behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen. Efter kurset får alle et eksemplar med hjem af opskrifterne, så man kan give sig i kast med retterne derhjemme. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Råvarer er inkl. i prisen
Underviser: Ida Lawaetz
Hold: 231532.
Hver undervisningsgang laver vi forskellige salater som f.eks. en japansk inspireret lun salat med stegt blomkål, goma-dressing og granatæble eller en italiensk inspireret brødsalat med solmodne tomater og grillede grøntsager.
På dette sommerkursus får du også inspiration til lækre dips, dressinger, hummus m.m. som altid kan stå klar i køleskabet, og du kan på den måde hurtigt klargøre de lækreste grøntretter uden besvær. Der bruges som udgangspunkt altid råvarer i sæson, så man kan tilpasse sine salater og grønsagsretter til sæsonen.
Eksempler på retter som kan laves - alt efter hvad der er i sæson:
- Urtecouscous med persille, mynte, koriander, granatæble og en vinaigrette lavet på saltet
citron - Stegt broccoli med hjemmelavet dukkah
- Stegt knoldselleri med brunet smør, estragon, kapers og ristede hasselnødder
- Stegt blomkål med hjemmelavet gomadressing, koriander, purløg og granatæble
- Burrata-salat med modne tomater, basilikumolie og grillet peberfrugt
- Hummus med granatæble, citronskal og olivenolie
Medbring
Forklæde, karklude, viskestykker, en god kokkekniv og 2-3 bøtter til evt. rester.
Værd at vide
Kurset er for alle, og man behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen. Efter kurset får alle et eksemplar med hjem af opskrifterne, så man kan give sig i kast med retterne derhjemme. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Råvarer er inkl. i prisen
Underviser: Ida Lawaetz
Hold: 231532.