Spring til indhold

Thailandsk køkken

Diverse: Undervisning

Thaimad er velduftende og krydret. Her stifter du bekendtskab med både kendte og eksotiske thailandske retter og tilberedningsmetoder og lærer at bruge ingredienser som f.eks. ingefær, chili, koriander og tamarind.

Underviseren sammensætter menuen - det kan f.eks. være supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af grønt, kylling og rejer.

Kurset er velegnet for mælkeallergikere (meddel dette ved tilmelding).

Medbring

Drikkevarer, kniv, forklæde, karklud og viskestykke, samt et par opbevaringsbøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads

Underviser: Ausa Rojanapit
Hold: 231472.