Dansearrangement. Hvad får en mand på over 70 år - som har spillet Rythm'n'blues siden han var. 13 år - en mand som har skrevet sange der har solgt millioner i Amerika og.
England, en mand der har tjent nok til at læne sig tilbage og nyde sit
otium - til at fortsætte med at spille koncerter?
Kodeordet er glæde - spilleglæde! Siden Billy Cross kom til Danmark i
1979, har kendetegnet været spilleglæde og professionalisme. Og med Billy Cross
Band, - Flemming Ostermann, Henrik Askou, Dan Hemmer og / eller Mads Wegner -
som virkelig er en sammentømret maskine, efter at have spillet 1000vis af
koncerter i to årtier - leveres den ægte vare: 100% uforfalsket Rock'n roll!
______
Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-
Døren til spisning åbner kl. 17.30
Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.
Koncertmenu
Forret: Rødbederimet laks , topping og brød
Hovedret: Svinefilet , sæsonens grønt, kartoffel og sovs.
England, en mand der har tjent nok til at læne sig tilbage og nyde sit
otium - til at fortsætte med at spille koncerter?
Kodeordet er glæde - spilleglæde! Siden Billy Cross kom til Danmark i
1979, har kendetegnet været spilleglæde og professionalisme. Og med Billy Cross
Band, - Flemming Ostermann, Henrik Askou, Dan Hemmer og / eller Mads Wegner -
som virkelig er en sammentømret maskine, efter at have spillet 1000vis af
koncerter i to årtier - leveres den ægte vare: 100% uforfalsket Rock'n roll!
______
Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-
Døren til spisning åbner kl. 17.30
Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.
Koncertmenu
Forret: Rødbederimet laks , topping og brød
Hovedret: Svinefilet , sæsonens grønt, kartoffel og sovs.