Kom og nyd en hyggelig mortens aften på seaside toldboden. Vores køkkenchef Daniel fra Patagonia har lavet et argentisk inspireret svar på en mortens aften menu.
I Argentina er der tradition for at mødes om søndagen til hygge med familien og spise en masse god mad - vi har ekstraordinært åbent denne søndag aften og indbyder til family style, sænkede skuldre, god mad og hyggelig atmosfære
Menuen består af:
Kroket med saftigt strimlet kød & syltet peberfrugt
Bruschetta med gravad laks "argentinian style"
Andebryst og confiteret and med glaserede æbler, hjemmelavet rødkål, ovnbagte kartofler og jus m/ ribs
Tarte Tatin med fior di latte is
Prisen for denne herlighed er 475,- inkl vand m/u brus ad libitum
Tilkøb vores vinekspert's bud på en perfekt parring bestående af 3 glas til 245,-:
Bobler; Spumante, Bosco NV'
Hvid; Riesling Alsace, Bott Geyle 22'
Rød; Cötes Du Rhone, Chateau Mont Redon 22.
I Argentina er der tradition for at mødes om søndagen til hygge med familien og spise en masse god mad - vi har ekstraordinært åbent denne søndag aften og indbyder til family style, sænkede skuldre, god mad og hyggelig atmosfære
Menuen består af:
Kroket med saftigt strimlet kød & syltet peberfrugt
Bruschetta med gravad laks "argentinian style"
Andebryst og confiteret and med glaserede æbler, hjemmelavet rødkål, ovnbagte kartofler og jus m/ ribs
Tarte Tatin med fior di latte is
Prisen for denne herlighed er 475,- inkl vand m/u brus ad libitum
Tilkøb vores vinekspert's bud på en perfekt parring bestående af 3 glas til 245,-:
Bobler; Spumante, Bosco NV'
Hvid; Riesling Alsace, Bott Geyle 22'
Rød; Cötes Du Rhone, Chateau Mont Redon 22.