Den 25. november 2024 inviterer Rødbyhavn Kirke og Food Organisation of Denmark til en helt særlig aften, hvor den smukke kirke forvandles til et samlingspunkt for både sjælen og smagsløgene.
Arrangementet begynder kl. 17.30 i kirkerummet, hvor vi starter med en fællessang, en tekstlæsning af præsten og en kort bøn
Herfra går vi over i menighedslokalet, hvor kok Pernille Vejrum har tilberedt en menu med tre velsmagende retter.
AFTENENS MENU:
Jordskokkesuppe med pocheret æg, æbler, croutoner og persilleolie
Braiseret oksespidsbryst på kartoffelpuré med syltet selleri, peberrodssauce, karse og friskrevet peberrod
Pære Belle Helene - pære pocheret i CRYO pæreisvin fra Østergaard Vinmageri i Stokkemarke. Serveret med chokoladesauce, ristede hasselnødder og vaniljeis
I løbet af aftenen vil der blive spillet udvalgte musikstykker på kirkens flygel.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften med musik, mad og fællesskab i smukke rammer.
Arrangementet begynder kl. 17.30 i kirkerummet, hvor vi starter med en fællessang, en tekstlæsning af præsten og en kort bøn
Herfra går vi over i menighedslokalet, hvor kok Pernille Vejrum har tilberedt en menu med tre velsmagende retter.
AFTENENS MENU:
Jordskokkesuppe med pocheret æg, æbler, croutoner og persilleolie
Braiseret oksespidsbryst på kartoffelpuré med syltet selleri, peberrodssauce, karse og friskrevet peberrod
Pære Belle Helene - pære pocheret i CRYO pæreisvin fra Østergaard Vinmageri i Stokkemarke. Serveret med chokoladesauce, ristede hasselnødder og vaniljeis
I løbet af aftenen vil der blive spillet udvalgte musikstykker på kirkens flygel.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften med musik, mad og fællesskab i smukke rammer.