Bocca che balla. Cibocca har en passion for den apuliske tradition, skabe produkter af høj kvalitet og dele dem med alle. I samarbejde med Sandø laver vi caféen til en osteria inspireret af regionen Puglia.
Vi har været i Syditalien og håndplukket et udvalg af sæsonens råvarer og vine.
Kom og vær med den 15. og 16. november til en hyggelig aften. Vi afholder kun dette arrangement i to aftener, så sørg for at reservere dit bord i god tid!
MENU
Antipasti pugliesi selezionati E pesce sott'olio
Udvalgte Apuliske antipasti og confiteret fisk
Verdura fritta
Friturestegte grøntsager
Ricottina con vincotto
Hjemmelavet ricotta med vincotto
Fave e cicoria
Hestebønner og cikorie
Molluschi, ceci e frigitelli con nduja
Muslinger, kikærter og frigitelli med nduja
Torta di olio d'oliva pugliese
Olivenoliekage
350,- pr person.
Vi har været i Syditalien og håndplukket et udvalg af sæsonens råvarer og vine.
Kom og vær med den 15. og 16. november til en hyggelig aften. Vi afholder kun dette arrangement i to aftener, så sørg for at reservere dit bord i god tid!
MENU
Antipasti pugliesi selezionati E pesce sott'olio
Udvalgte Apuliske antipasti og confiteret fisk
Verdura fritta
Friturestegte grøntsager
Ricottina con vincotto
Hjemmelavet ricotta med vincotto
Fave e cicoria
Hestebønner og cikorie
Molluschi, ceci e frigitelli con nduja
Muslinger, kikærter og frigitelli med nduja
Torta di olio d'oliva pugliese
Olivenoliekage
350,- pr person.