Første indslag i DampRadioens ugentlige udsendelse Aktuelt i Roskilde ser denne gang på et nyt bageri der åbner i Jyllinge. Lyt: www.dampradioen.dk.
Organic Market er et ubemandet økologisk madmarked, hvor man via en app får adgang til butikken og betaler for sine varer.
I butikken er der også mulighed for at sidde og nyde det købte bagværk og kaffen og kaffen kan også købes to go.
Derudover har de et stort udvalg af oste, kaffe, vin og generelt et bredt sortiment af spændende varer.
I butikken er der skiltet og guides til, hvordan det hele foregår.
Organic Market har afdelinger i Bjæverskov og Hedehusene og udvider altså nu med en afdeling i Jyllinge.
Organic Market er det lokale, økologiske ubemandede bageri og madmarked med fokus på lokale, bæredygtige fødevarer.
Med Organic Market vil de skabe en bæredygtig fødevarerevolution med afsæt i exceptionelt bagværk, gedigne færdigretter som var det hjemmelavet, spændende oste, charcuteri og meget mere.
De tager afsæt i at støtte de lokale fødevareproducenter og tilbyde dem en lokal afsætningsplatform.
Dette kan være alt fra den lokale bonde eller det lokale kafferisteri til hjemmelavede marmelader eller specialiteter og grøntsager fra området.
Organic Market er et ubemandet økologisk madmarked, hvor man via en app får adgang til butikken og betaler for sine varer.
I butikken er der også mulighed for at sidde og nyde det købte bagværk og kaffen og kaffen kan også købes to go.
Derudover har de et stort udvalg af oste, kaffe, vin og generelt et bredt sortiment af spændende varer.
I butikken er der skiltet og guides til, hvordan det hele foregår.
Organic Market har afdelinger i Bjæverskov og Hedehusene og udvider altså nu med en afdeling i Jyllinge.
Organic Market er det lokale, økologiske ubemandede bageri og madmarked med fokus på lokale, bæredygtige fødevarer.
Med Organic Market vil de skabe en bæredygtig fødevarerevolution med afsæt i exceptionelt bagværk, gedigne færdigretter som var det hjemmelavet, spændende oste, charcuteri og meget mere.
De tager afsæt i at støtte de lokale fødevareproducenter og tilbyde dem en lokal afsætningsplatform.
Dette kan være alt fra den lokale bonde eller det lokale kafferisteri til hjemmelavede marmelader eller specialiteter og grøntsager fra området.