Spring til indhold
Arkiv: Overstået event

10 retter og 10 vine

Diverse: Gastronomi

?. "10+10" fredag d. 27. september. "Pias Favoritter". Vi smager lidt fra alle vores små og store importører. 10 retter og 10 vine for 850,-.

Meld jer til ved at booke bord til kl 18, og skriv "10+10" i kommentaren

FORRETTER

Svampesuppe med stegte svampe, croutons og urteolie

VIN:

Adega de Pegôes, Arinto-Verdelho- Antao Vaz-Chardonnay, Palmela, Portugal

Caesar salat med kæmperejer

VIN:

L. A. Cetto, Chenin Blanc, Baja California, Mexico

Røget andebryst med trøffelmayo, nødder, vindruer i balsamico og tranebær

VIN:

Vinicea 1 Vin Nature, Grignolino, Monferrato, Piemonte, Italien

MELLEMRET

Ovnbagt hvid fisk med fiskefumé, græskarpuré, grillede broccolini, syltede gulerødder og ovnstegte kartofler

VIN:

2019 Aquila del Torre, Friulano, Friuli Colli Orietali, Italien

HOVEDRETTER

Kalveculotte med madagascar peber sauce OG

Langtidsbraiserede oksekæber, med sauce af reduceret braiseringslage, SAMT

græskarpuré, bagte rødbeder med balsamico, syltede rødløg og ovnstegte kartofler

VINE:

La Rose de Vents, Gamay, Moulin à Vent, Beaujolais, Frankrig

Maranges 1 Cru Clos Roussots 2021, Roger Belland, Bourgogne, Frankrig

OSTE

Vesterhavsost med oliven, Brie de Meaux med fennikelkompot og sprøde brød

VINE:

El Enemigo, Chardonnay, Mendoza, Argentina

Gran mi Rosso, Appassimento mix, Puglia, Italien

DESSERTER

Æblekage af let pocherede æbletern med crumble, vaniljeis og ribs OG

VIN:

Castillo de Chiva, Moscatel, Valencia, Spanien

Chokolademousse med frugt coulis

VIN:

Taylor's, Fine Ruby Port. Douro, Portugal.