Anna Katrine Werge Bønnelycke er arkivar ved Gentofte Lokalarkiv, fortæller om de tråde, der binder det kulinariske Europakort sammen og bevæger sig tilbage til rødderne af nogle af vores traditionsrige retter.
Fra mandag til torsdag i uge 47 streames samtaler og foredrag fra forskellige steder i landet, som du kan se med på hjemmefra. Oplægsholderne kommer fra landets museer og kulturarvsinstitutioner. Du finder linket på genbib.dk og historiefestival.dk/liveistuen
De fleste har en holdning til hvordan traditionelle retter skal smage og hvornår de skal spises. Men hvor stammer retterne egentlig fra? Og har de altid smagt, som de gør i dag?
Foruden lokalhistorie er Annas særlige interessefelt madhistorie og hun har kokkereret sig igennem historien fra middelalderen og frem til i dag.
Praktisk information:
Fra mandag til torsdag i uge 47 streames samtaler og foredrag fra forskellige steder i landet, som du kan se med på hjemmefra. Oplægsholderne kommer fra landets museer og kulturarvsinstitutioner. Du finder linket på genbib.dk og historiefestival.dk/liveistuen
De fleste har en holdning til hvordan traditionelle retter skal smage og hvornår de skal spises. Men hvor stammer retterne egentlig fra? Og har de altid smagt, som de gør i dag?
Foruden lokalhistorie er Annas særlige interessefelt madhistorie og hun har kokkereret sig igennem historien fra middelalderen og frem til i dag.
Praktisk information:
- Gratis
- Ingen tilmelding