Glæd jer til årets sidste pop-up event, hvor Drastrup Østergaard får besøg af Marc Kaalund Prip.
Marc har tidligere været gæstekok på gården; både sammen med Hotel og Restaurant Fru Larsen, som han var køkkenchef for og sidste sommer på egen hånd med stor succes.
Menuen består af tre smagfulde tallerkenanretninger indledt af en snack.
Forret : "Potage Parmentier" i nye klæder. Smørpocherede kartofler, grillet porre, sprød kartoffel med creme på ristede porretoppe. Sauce på porre, tilsmagt med løvstikke.
Hovedret : Farseret vildsvinemørbrad, grillet, glaceret og garneret med frisk timian og saltede ribs. Bagte rødbeder, ristet fennikel, gele på rødbede og hybenrose. Karamelliseret løg og smørpocheret grønkål. Hertil timiansauce.
Dessert : Nyfortolkning af isen "Solbærdrøm" med solbær fra gården.
Marc har tidligere været gæstekok på gården; både sammen med Hotel og Restaurant Fru Larsen, som han var køkkenchef for og sidste sommer på egen hånd med stor succes.
Menuen består af tre smagfulde tallerkenanretninger indledt af en snack.
Forret : "Potage Parmentier" i nye klæder. Smørpocherede kartofler, grillet porre, sprød kartoffel med creme på ristede porretoppe. Sauce på porre, tilsmagt med løvstikke.
Hovedret : Farseret vildsvinemørbrad, grillet, glaceret og garneret med frisk timian og saltede ribs. Bagte rødbeder, ristet fennikel, gele på rødbede og hybenrose. Karamelliseret løg og smørpocheret grønkål. Hertil timiansauce.
Dessert : Nyfortolkning af isen "Solbærdrøm" med solbær fra gården.