Vores lokale kok, Pernille Skjødt tryller i køkkenet med sæsonens allerbedste råvarer.
Høsten af gode, lokale grøntsager bliver sat i historisk perspektiv, når vi henter inspiration i egnens gamle opskrifter og tilsætter tidens nyeste tendenser med lækre dips og krydderurter. Der er fuldt tryk på smagsoplevelsen.
Hvis september-vejret tillader det, rykker vi ud på bakketoppen - ved styrtregn trækker vi indendørs. Tag din nabo under armen og nyd en aften i Ådalen.
Pris for 3-retters gourmet-menu - vælg mellem vegetar og med kød: 350 kr. + billetgebyr. Drikkevarer kan tilkøbes.
Høsten af gode, lokale grøntsager bliver sat i historisk perspektiv, når vi henter inspiration i egnens gamle opskrifter og tilsætter tidens nyeste tendenser med lækre dips og krydderurter. Der er fuldt tryk på smagsoplevelsen.
Hvis september-vejret tillader det, rykker vi ud på bakketoppen - ved styrtregn trækker vi indendørs. Tag din nabo under armen og nyd en aften i Ådalen.
Pris for 3-retters gourmet-menu - vælg mellem vegetar og med kød: 350 kr. + billetgebyr. Drikkevarer kan tilkøbes.