Vi laver rugbarer med forskelligt fyld og tilbehør.
Grupperne fremstiller en række lækkerier, som til sidst samles på et stort tag-selv-bord. Her diskuterer vi ingredienser og mulige ændringer baseret på, hvad man har i køleskabet, for eventuel at bekæmpe madspild. Det hele afsluttes med en lækker fælles frokost, hvor vi sammen får inspiration til nye, spændende madpakker.
Alle opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så du kan genskabe og tilberede retterne i dit eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695 kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer.
Grupperne fremstiller en række lækkerier, som til sidst samles på et stort tag-selv-bord. Her diskuterer vi ingredienser og mulige ændringer baseret på, hvad man har i køleskabet, for eventuel at bekæmpe madspild. Det hele afsluttes med en lækker fælles frokost, hvor vi sammen får inspiration til nye, spændende madpakker.
Alle opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så du kan genskabe og tilberede retterne i dit eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695 kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer.