Spring til indhold

Ophold med eksklusiv helaftensmiddag ifm. Østers- & Muslingepremieren

Diverse: Gastronomi

Deltag i den nye eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af den tidligere morsingbo Rasmus Overgaard Kardyb. Rasmus er indehaver af Restaurant Limfjordens Hus efter 10 år på en række af københavnske toprestauranter.

Fredag aften byder på velkomst med snacks, 4-retters menu og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt.

Tjenerne deltager i en Tjener-Battle og bliver bedømt af et dommerteam, mens de er gæsternes vært ved bordet. Tjenerne vælger som en del af konkurrencen vinmenuen fra H.J. Hansen Vin.

Lørdag eftermiddag kan der smages på sæsonens første østers og muslinger, som er tilberedt af Limfjordsegnens gourmetkokke. Kom fordi du elsker østers og muslinger eller for at smage for første gang.

Prisen inkl.:
  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenmad
  • 1 x 4-retters gourmet menu inkl. vinmenu
  • 3 x tasting billetter til lørdag i Arenaen