Spring til indhold

Pop-up middag: har du smagt Kebbe Belsanya?

Diverse: Gastronomi

Har du smagt Kebbe Belsanya?. Denne gang har vi en række nye skønne retter fra det levantinske til jer! Særligt 3 af dem er nye på vores menukort: Kebbe belsanya, Laban Belkhodar og Rz ea Bazalya wa lahme.

Kom og smag på på herlighederne når vi åbner dørene den 21. juni!

MenuMezze Laffat Musakhan

Ovnbagte rolls af tyndt arabisk brød fyldte med kylling tilberedt med løg, sumak og olivenolie.

Shoraba Fetr

En lækker cremet suppe med svampe, løg og fløde baseret på en fond af kylling eller okse.

Hovedretter Kebbe Belsanya

Kebbe tilberedes på mange måder i Levanten. I denne version er bulgurdejen lagt i to lag med hakket kød i mellem. Bagt i ovnen til den er sprød smagfuld. Umami!

Laban Belkhodar

Denne salat med yoghurt er som skabt til Kebbe Belsanya. Rosiner, valnødder, agurker og andre grøntsager i den syrlige yoghurtdressing skaber en perfekt balance til den krydrede kebbe.

Rz ea Bazalya wa lahme

Denne ret skal smages... Når Yusra tilbereder basmatiris synger englene. Risen serveres med ærter, gulerødder og ovnbagt lammekød i Yusras lage. En krydret tomatsauce fuldkommengør oplevelsen.

Fattoush

Denne originale Levantinske salat kombinerer frisk salat, tomater, agurk, rød peber, forårsløg, persille, mynte, olivenolie og granatæble, toppet med Yusra egen dressing og stykker af ristet Arabisk brød.

DessertEish al Saraya

Eish al Saraya kan oversættes til "Paladsets brød". Det kan bedst beskrives som en levantinsk variant af tiramisu. En let creme med en duft og smag af safran og rosenblomstvand, på en bund af ristede brødstykker i karamellage. En signaturret i det Levantinske Køkken og en perfekt afslutter på et festligt måltid.

Udvalgte vine Vine og Kombucha sælges ad libitum via mobilepay i løbet af aftenen.