Spring til indhold

Ny sommermenu i Restaurant Blixen

Diverse: Gastronomi

Vi er stolte af at præsentere vores nye menukort, som kan nydes mandag til lørdag fra kl. 18.00. Vores kokke har sammensat en lækker og udsøgt menu, der hylder sæsonens bedste råvarer og kulinariske traditioner.

Forret*

Rimmet makrel med agurker, tapioka i æbleeddike, dildcreme, grillede ærter samt sauce på fløde, peberrod, dildolie og ørredrogn.

Mellemret

Hvide asparges fra Vibygård med håndpillede rejer, hvide ribs, frikassé af muslinger i brunet smør samt sauce blanquette.

Hovedret*

Oksefilet med grønne asparges, grillede nye løg, lardo, sort hvidløgsemulsion samt trøffelsauce hertil nye kartofler i løgtopssmør.

Ost

Havgus fra Arla Unika med maltkaramel, havrecrumble, hyldeblomstgele og frisk citrontimian.

Dessert*

Friske jordbær med gold chokoladeis, fermenterede hindbær, chokoladeganache samt jordbærbouillon med skovmærkeolie.

3-retters kr. 435 *
5-retters kr. 635
3-retters vinmenu kr. 435
5-retters vinmenu kr. 635

Kom og oplev en gastronomisk rejse i smukke omgivelser. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg!

Book dit bord nu på telefon +45 58 26 12 50.