Spring til indhold

MAD Akademi Alumni Køkken

Diverse: Gastronomi

Tag med MAD til en innovativ madoplevelse skabt af MAD Academy-alumner.

Efter at have deltaget i kurser om effektivt lederskab og miljømæssig bæredygtighed mødes disse alumner igen for at omsætte deres viden og inspiration til handling på en menu og skabe positive forandringer i hotel- og restaurationsbranchen.

Denne pop-up-middag vil indeholde en omhyggeligt designet menu, hvor hver ret belyser kritiske spørgsmål omkring arbejdsforhold i hotel- og restaurationsbranchen, økonomisk bæredygtighed og madens sande værdi. Gæsterne inviteres til at tænke over disse vigtige emner, revurdere deres rolle som spisende gæster og overveje de vaner, de bringer med sig til bordet.

Hver ret i menuen vil fungere som et spørgsmål eller en repræsentation af udfordringer inden for fødevaresystemer og restaurantpraksis, hvilket opfordrer gæsterne til at reflektere, mens de nyder en lækker sæsonbestemt menu.

Din vært:

MAD Academy-alumnerne, en gruppe fagfolk inden for hotel- og restaurationsbranchen, som har deltaget i MAD Academy-kurser i København, mødes igen for at anvende den viden, de værktøjer og den inspiration, de har fået i forløbet. Sammen skaber de en menu der viser hvad de har lært, og fremhæver deres engagement i positive forandringer i hotel- og restaurationsbranchen.

Det praktiske:
Middagen vil være vegetarisk. På grund af arrangementets karakter er vi ikke i stand til at tage hensyn til særlige diæter og allergier. Billetprisen er kun for mad. Du kan købe drikkevarer på stedet ved at betale med Mobilepay. Vi har ikke muligheden for at tage imod kreditkort eller kontanter.