Træk din mor eller far i hånden og dyk ned i en verden af smag og traditioner. På dette kursus som er for børn og voksne, lærer I at lave jeres egne udon nudler på en sjov og aktiv måde.
Udon nudler er en traditionel japansk form for nudler, der spises både kolde og varme med dashi (tang/fisk bouillon).
Vi laver desuden onigiri, som er japanske risboller der er krydret med tang og andre japanske krydderier. I Japan spiser man ofte onigiri på picnic eller når man er på tur, i stedet for sandwich og lignende.
Er I klar til at skabe uforglemmelige smagsoplevelser sammen?
Prisen inkluderer et barn i følge med en voksen
Værd at vide
Råvareudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart 100 kr. pr person.
Råvareudgiften er højere på grund af de japanske specialiteter
Underviser: Yuka Baggesen
Hold: 44864.
Udon nudler er en traditionel japansk form for nudler, der spises både kolde og varme med dashi (tang/fisk bouillon).
Vi laver desuden onigiri, som er japanske risboller der er krydret med tang og andre japanske krydderier. I Japan spiser man ofte onigiri på picnic eller når man er på tur, i stedet for sandwich og lignende.
Er I klar til at skabe uforglemmelige smagsoplevelser sammen?
Prisen inkluderer et barn i følge med en voksen
Værd at vide
Råvareudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart 100 kr. pr person.
Råvareudgiften er højere på grund af de japanske specialiteter
Underviser: Yuka Baggesen
Hold: 44864.